Компанія YKK є світовим лідером у виробництві застібок-блискавок. Вона виробляє 90% всіх подібних застібок на 71 заводі по всій планеті. Це група японських компаній, чий товарний знак був зареєстрований майже 70 років тому. YKK розшифровується і перекладається з японської, як «Фабрика Йошида» – так звали засновника компанії, який відкрив провадження застібок для одягу в 1930-х роках. Успіху вдалося домогтися завдяки співпраці з провідними брендами одягу і введенню особливо суворих стандартів якості. Крім того, дуже довгий час машинка для виробництва якісних застібок трималася в найсуворішому секреті. Це допомогло компанії швидко обійти основних конкурентів.

Серія Metal Zipper

Серія Metal Zipper – найстаріший тип блискавки і YKK для їх виробництва використовує найрізноманітніші метали: нікель, латунь, марганець, алюміній.

Metal Zipper Standard особливо підходять для одягу із щільної тканини, такий як шкіряні куртки та сумки. Металева застібка в них стає елементом декоративного оздоблення.

YZiP – застібка як варіант обробки одягу з повзунком, який можна використовувати не тільки для джинсів, але і для джинсових курток. Everbright – дуже блискучі застібки з підвищеною стійкістю до корозії в порівнянні зі звичайними металевими блискавками. Використовуються для стильних сумок.

Excella – найякісніші металеві блискавки з повністю полірованими елементами. Їх красивий блиск додає одягу або сумці розкішний зовнішній вигляд. Такі застібки можуть мати різні кольори, включаючи срібло, золото і античну обробку.

LUMINA – різновид блискавки Excella, яка складається з алюмінієвих сплавів. Вона дуже легка і має багаті колірні варіації. Є і багатобарвний варіант.

Polished metal zipper – поліровані застібки з особливо блискучою поверхнею.

Cotton touch tape – природні м’які сенсорні блискавки, створені з використанням поліестеру і тканої вискозної пряжі. Вони зручні, природні і відмінно підходять для повсякденного одягу.

Marble Tape – застібка природного мармурового вигляду, м’яка на дотик з якісної віскози та поліестеру.

Satin Tape – блискуча атласна застібка, що забезпечує розкішний штрих в одязі.

Organic cotton tape – блискавка, в якій використана технологія corespun. Вона робить міцніше бавовняну основу.

Cotton tape – бавовняна блискавка високої якості і достатньої міцності.

Designed woven tape – застібки унікального дизайну в двох різних кольорах.

Cation poly blended tape – абсолютно нова стрічка, зіткана з поліестеру і катіонів. Є два тканих візерунка: шамбре і ялинка.

Fire Resistant / Retardant tape – вогнестійкі блискавки для використання в промисловості та інших спеціальних костюмах.

ProSeal – повітро-і водонепроникна блискавка, яка використовується в гідрокостюмах і в хімічній промисловості в костюмах для захисту працівників від небезпечних матеріалів.

Design Bottom Stop – блискавка з оригінальним дизайном.

Серія Coil Zipper

AUROLITE – новий тип блискавки з райдужним колірним ефектом. Це створює приємне враження і частіше використовується в спортивному одязі.

FLATKNIT extra soft – дивно гнучка і м’яка застібка з дуже низьким профілем для найлегшого і тонкого одягу.

CONCEAL – невидимі блискавки, які зовсім не змінюють дизайн одягу, тому найкраще підходять для спідниць і суконь, а також курток, де необхідно приховати якісь деталі.

SOFLEX – гнучка блискавка, здатна збільшитися до 10% при навантаженні в 1 кг. Використовується в нижній білизні.

PRIFA – блискавка з струменевим друком на стрічці: логотипами, візерунками, градацією. Можна вибрати стандартний шаблон або створити власний дизайн. Може бути об’єднана з водовідштовхувальною або екологічною блискавкою.

PRIFA clear tape – прозора блискавка. Таким чином, виходить індивідуальний дизайн застібки. Є два типи стрічки: нейлонова і з поліестеру (м’якше).

Color Combination of coil zipper – блискавки з різнокольоровими елементами: нитки, стрічки, тканини, стежки, в тому числі і неонові кольори.

Metallion – блискавка з металевим кольором зубів, що привертає увагу до одягу.

Coil Zipper Standard – блискавка з спіральних пластмасових елементів, таких як поліефір або нейлон. Ця популярна універсальна застібка використовується всюди: від одягу і сумок до автомобілів.

RC (Racquet Coil) – спеціально розроблена блискавка для сумок, стійка до стирання і високопродуктивна.

MINIFA – тонка блискавка для внутрішніх кишень зі спеціально розробленим повзунком.

Woven In Type (EF) – особливо тонка і міцна застібка, елементи якої вплетені в стрічку основи.

Jacquard tape – ексклюзивні блискавки з графічним дизайном. Робочі елементи цієї блискавки приховані, тому можна втілювати ексклюзивний дизайн прямо посередині стрічки.

Elastic Tape – гибка, міцна і створює комфорт при носінні. Є два типи: вертикальний стрейч (ELT / ELV) і горизонтальний (ELW).

Flex knit tape – гнучка в’язана стрічка, що дозволяє вшивати її у викривлені елементи одягу, не порушуючи особливості крою.

Create-a-shape tape – застібка, яка бере потрібну форму в одязі складного крою.

AquaGuard (Coil) – водовідштовхувальна блискавка, створена шляхом ламінування по виворітній стороні. Є три типи: блискуча прозора, матова прозора кіно і матова кольорова, в тому числі і модних неонових кольорів.

AquaGuard two-tone zipper – блискавка різних кольорів зовні і зсередини. У відкритому стані створює колірний контраст, який додає одягу декоративного акценту.

NATULON – Chemically Recycled – застібка призначена для одягу, що підлягає утилізації. Повністю виготовлена ​​з хімічно переробленого поліестеру, який підлягає переробці.

Silky tape zipper – блискавка в красивим шовковистим блиском, що нагадує атлас.

Smooth – текстуровані блискавки для елегантного одягу.

Anti-static tape – антистатична блискавка, створена зі спеціально обробленої тканини. Використовується в одязі, де необхідно зменшити статичну електрику: спортивному одязі, уніформі.

Серія VISLON Zipper

Reflective – блискавка яка зробить одяг безпечніше, підсвічуючи його.

VISLON Flat – виготовлена ​​з інжектованих пластмасових елементів, таких як поліацетальная смола. Вона легше металевої блискавки. Може мати багаті колірні варіації.

METALUXE – пластикова блискавка з металевим блиском, у тому числі і популярного античного мідного кольору.

VISLON multi-color – багатобарвна блискавка з декількома колірними елементами. Використовується для прикраси одягу, причому одні кольори на стрічці можуть бути замінені на інші.

Aquaseal – ідеально підходять для водостійкого спортивного одягу. Її гладка і гнучка стрічка має оптимальний захист від проникнення води за допомогою плівкового покриття і інноваційного механізму закриття.

Striped tape – вибираючи дизайн блискавки для одягу, можна знайти і оригінальні смужки. Ці блискавки випускаються в двох видах: з горизонтальними смужками і з вертикальними. Доступні кілька розмірів по ширині стрічки.

Light Weight Tape – блискавка проводиться з тонкої пряжі і тому рекомендується для використання в особливо тонкому, легкому і м’якому одязі.

Neon color tape – одна з останніх тенденцій – блискавка неонового кольору. Неонові стрічки доступні в декількох кольорах. Їх повзунки також неонові. Причому такі блискавки можна поєднувати і змішувати, отримуючи власний дизайн.

LUMIFINE – блискавки, що світяться в темряві. Доступні в шести комбінаціях неонових кольорів. Використовуються не тільки як модний аксесуар, але і для безпеки в нічний час в спеціалізованих костюмах різних служб.

VISLON Clear – зовнішній вигляд цієї блискавки м’якше і природніше, ніж у звичайного типового продукту компанії.

FinGuard – блискавка з помітними ребрами з боків. Поставляється з різних матеріалів, в тому числі і в кольорі металік. Ця унікальна форма застібки дозволяє робити одяг неповторною і відмінним.

TOP OPEN – незвичайна блискавка з додатковими зубцями, що дозволяє швидко відкрити застібку зверху.