Мандрівники надихають підписників бути сміливими та змінювати своє життя на краще, всупереч обставинам.

Ми відготували підбірку крутих travel-блогів з Insagram, що розповідають і діляться фотографіями Карпат.

Vasil Sedoikin – блогер, журналіст. За сторінкою стежить понад 14 тисяч фоловерів.

Alexander Kalinin – організатор походів, фотограф. За сторінкою стежить понад 12 тисяч фоловерів.

carpathian_hike – карпатські види, лайфхаки туристів. За сторінкою стежить понад 11 тисяч фоловерів.

myronlive – Карпатський волоцюга. Походи в Карпати, смачна їжа на багатті, Невідомі маршрути, філософія походів. За сторінкою стежить понад 7 тисяч фоловерів.

View this post on Instagram

​​?? Новий рік 2020 ? Їдемо в гори! ⠀ Організовую новорічну тусовку в столиці Гуцульщини. ⠀ Чотири дні ми будемо: – підніматися в гори – жартувати без табу – кататися на санках – відриватися до ранку – пити місцеве пиво – робити дивні фото – паритися в баньці ⠀ ? Дати: 30 грудня – 2 січня ?Старт/Фініш: Івано-Франківськ (або Коломия) ? Умови проживання: котедж з 2-місними номерами ? Максимальна кількість місць 10 (в котеджі 5 номерів) ⠀ Тупо бухати, спати і віджиратися не вийде. ? Кожного дня ми на авто будемо мандрувати на нову локацію в пошуках естетичного і фізичного задоволення. ? Я зніму короткометражний фільм про нашу новорічну пригоду. ? Познайомлю вас з культурою гірського народу, покажу будинок в якому жив останній ⠀ P.S. Пишіть в директ, залишилося тільки 2 місця.

A post shared by Карпатський волоцюга (@myronlive) on

Марта. Люблю Карпати / походи / готувати в казані / сидіти допізна біля вогню / пити каву і дивитись на гори. За сторінкою стежить понад 6 тисяч фоловерів.

Stepan Taras. За сторінкою стежить понад 2 тисяч фоловерів.

Анна. Топчу гори. За сторінкою стежить понад 2 тисяч фоловерів.

Karina. Покажу Карпати, навчу екологічним звичкам. За сторінкою стежить понад 1 тисяча фоловерів.

View this post on Instagram

?Вчимося робити панораму в каруселі? ⠀ Спочатку свайпни вбік➡️ ⠀ Тепер будемо робити таке саме. Є 3 способи: ⠀ 1️⃣ Найпростіший?? ⠀ 〰️Обрізаємо фото 16х10 горизонтально (краще, щоб воно одразу було горизонтальне, або дуууже хорошої якості) 〰️Скачуємо додаток GBox 〰️Обираємо Swipe Photo — Upload Photo і загружаємо наше зображення 〰️Вибираємо на скільки частин будемо його ділити 〰️Вуаля, готовенько✅ Зберігаємо. ⠀ Метод до непристойності простий, але має свої мінуси – фото сильно втрачає в якості. ⠀ 2️⃣ В Photoshop ⠀ 〰️Загружаємо фото в фш, обрізаєм 16х10 горизонтально 〰️Виділяєм область одного кадра "slice tool" 〰️ Експортуємо в якості 100%, у вікні вибору місця вказуємо зберегти "all slices" ⠀ 3️⃣ В Lightroom ⠀ Цей метод я використовувала для розділення цього фото, можна сказати, що він мій авторський? ⠀ 〰️Загружаємо в Lr вже кропнуте 16х10 горизонтальне фото 〰️Обираємо інструмент обрізки 〰️Натискаємо на замочок, щоб він відкрився 〰️Намічаємо візуально якусь точку посередині фото і кадруємо по ній 〰️Експортуємо і повторюємо те саме з іншої сторони, зберігаємо друге фото. ⠀ Ну як вам методи, який сподобався найбільше❓ ⠀ Трішки із запізненням кидаю постик, бо я проспала? ⠀ Пробуй робити панорамку за цими методами і відмічай мене, буду показувати в сторі своїх учнів?? ⠀ p.s.: одному з коментаторів цього поста в п'ятницю подарую відкритку з Норвегією?

A post shared by Фотограф?Тернопіль (@_frosty.lady_) on

Victoria Pitcyk – мисливець за краєвидами. За сторінкою стежить понад 1 тисяча фоловерів.

View this post on Instagram

Прокидаєшся ні світ, ні зоря, лізеш по багнюці через хащі, мерзнеш як псина аби зазняти перші промені прийдешнього дня. Та кому це цікаво. Піпл хаває фешнтрендб'ютілакширі контент. . . . . . #carpathian #carpathianmountains #carpathians #carpathian_mountains #karpaty #carpathian_look #carpathiangram #travelukraine #travelphotography #trecking #carpathiansmountains #carpathianmountains #carpathiantravels #carpathiantravels #carpathiansgram #ukrainiantravelers #карпати #карпатськігори #travel #traveler #adventuretime #adventure #travelgirl #landscapeukraine #ukraine #ukraine_vsco #ukrainestyle #ukrainetravel #ukraine_is_ #mountains #photographer #insta_crew_ukraine @uavsco @frankivsk_ua @naturehike_ua @nature.of.ukraine @nature.geography @ukrainagram @ukrainian_explorers @explorer @moodygrams @ukraine_insta @naturefreak_hd @photostorn @gorgany @adventure.spirit @hikingbangers @hiking.wonder @canonukraine @natgeoua @vscoua @theimaged @visuallife @hikingculture @visualambassadors @createexplore @earth.superior @uabestphoto @visualukraine @travels.mood @kuluarmaps @folkscenery @walking.in.ua @folkgreen @ukrainepublic @trekkingandphotography @ukrainepixel @turizm.ukr @ujrainestream @outdoortones @mountaintravel_ @lightroom_ig @mountaineersoftheworld @thehikinggirls @hiking_trip_ig

A post shared by Victoria Pitcyk (@the_north_light_) on

Mykhailo Kucherak. За сторінкою стежить понад 1 тисяча фоловерів.

View this post on Instagram

???️Спав звичайно не так як дома, але якщо взяти до уваги що сам, посеред лісу, в снігу, 16,5 кілометрах від села, те що я просинався час від часу вважаю цілком нормально. Було тепло та м’яко. Самонадувний килимок рішає?. Цілу ніч вітер здував з дерев сніг, який з грохотом падав на намет, зате не приходилось дослухатись до кожного шороху?, любий незрозумілий звук – це вітер. Семи годин навіть при тому, що за ніч пару раз прокидався, цілком вистачило щоб добре висипатися. Прокинувся до того як заграв будильник. Поснідавши та одягнувшись виліз на вулицю. На термометрі мінус шість, як і обіцяли. Відлітавши? один акум, взявся збирати намет?️. Через велику кількість снігу, зрозумів що йти траверсом до наступного озера, як було заплановано – не варіант. Єдиним розумним рішенням було повертатися назад, як і прийшов. Вирішив зупинитися на другу ніч, де ще вчора казав що нізащо тут не залишусь ночувати. (Точка неповернення в історіях), будинок де влітку живуть грибарі, ягідники та лісоруби, а на сьогодні там мали зупинитися туристи з якими я вчора розминувся. По дорозі вниз, через великий запас в часі, вирішую поритися в снігу (буде в історії). Близько обіду я був на місці. З димаря йде дим – добрий знак. В одній з більш менш живих кімнат, обжилися Стас і Альона. Дуже добрі та веселі люди. В гори інакші не ходять. Як опитні туристи ділились своїм досвідом, розказували про походи по Криму. За горнятком гарячого чаю і приємними співрозмовниками я забув що мав відлітати ще один акум, коли спохватився було уже пізно?. Стас розказав що ранком до них приїжджали мисливці, які полюють на вовків?. Кімнату вдалось нагріти до нереальних +14. Спальних місць не так вже і багато, але на землю мені не довелось лягати, помістились на невеликих нарах. Ранком з будильником прокинувся тільки я. Автобус чекати не буде, по переду 12км. Еххх, останній день і так короткого походу… Продовження в коментарях ???#carpathiangram#ukrainiantravelers#travels#carpathians#mountains #carpathiansgroup #carpathian_look #natgeoua #instaukraine #ukrainestream#ukraine#vscoua#foto_ukraine#DroneOfTheDay#droneheroes#dronegear#dronestagram#droneofficial#drone#dji#mavic

A post shared by Mykhailo Kucherak (@misha_kucherak) on