Намет STEADY 2 EXT українського бренду RedPoint. Дана модель являє собою двомісний намет, який вирізняється надійністю, міцністю, стійкістю до сильних вітрів і зручною установкою.

Трьохсезонний похідний намет RedPoint STEADY 2 EXT, виконаний в формі півсфери, передбачає класичну двошарову конструкцію. Каркас складається з алюмінієвих дуг серії ALU 7001 T6 Ø 9,5 мм, які доповнюються набором з чотирнадцяти алюмінієвих кілочків і захисною водостійкою підстилкою.

Верхній шар намету виготовлений з водостійкого матеріалу плетіння Polyester Rip Stop, загальна щільність якого не менше 68D, щільність плетіння ниток 185T, а водостійкість відповідає параметру 5000 мм. Нижній шар виготовлений з Nylon Rip Stop, загальна щільність якого 68D, а щільність плетіння 210T. Підлога виконана з водостійкого матеріалу Polyester Oxford. Загальна щільність матеріалу 150D, водостійкість заявлена ​​на рівні 10000 мм.

Дизайн тенту передбачає широкий вентиляційний канал, два вестибюля, два входи із застібкою на блискавці. Всі шви додатково проклеєні. Фурнітура виробництва компанії YKK.

Розміри встановленого намету 210 см в довжину, 130 см в ширину і 110 см у висоту, довжина вестибюлів 50 і 80 см. Розміри 36х18 см. Загальна вага намету становить 3,2 кг.

Відмінно піддійте для піших походів і нескладного гірського туризму з весни до осені, навіть не дуже холодної зими. Після тестування, можна сказати, що намет годний.