Микуличин – це низькогірний курорт, який розташувався на території Карпатського національного природного парку на висоті 750 метрів над рівнем моря. М’який клімат, мальовничі луки, кристальні річки, величні гори – все це вабить туристів з усіх куточків світу.

Розташовані серед смарагдових лісів і вздовж синьої річки Прут, готелі в Микуличині – це відмінний вибір для тих, хто вирішив провести свій відпочинок в Карпатах.

Міні-готель «Хата гуцула»

Хата гуцула

У всіх апартаментах цього готелю є балкон, номери виконані в класичному стилі і мають все необхідне технічне оснащення. Варто відзначити, що у ванній кімнаті є підлога з підігрівом.

На території готелю туристи знайдуть сауну, критий басейн, більярд, дитячу ігрову зону з аніматорами, безкоштовну автомобільну парковку, конференц-зал і вільний доступ до мережі Інтернет. Також тут є ресторан, де гостям запропонують скуштувати смачні страви української національної кухні.

Вартість проживання варіюється від 1200 гривень на добу, діти до шести років розміщуються безкоштовно.

Еко-готель «Клен»

Клен1

Готель «Клен» порадує своїх гостей хорошим обслуговуванням і домашнім затишком. Триповерховий котедж розташований на березі річки Прут серед реліктового соснового бору. У готелі є ресторан, бар, зона для барбекю, конференц-зал, дитячий ігровий майданчик, сад і автомобільна стоянка. Особливістю готелю є наявність власного пляжу. Вільний Wi-Fi діє на всі території готелю.

До послуг туристів номери класу «Стандарт», двокімнатні апартаменти з балконом, сімейні номери, а також люкс-апартаменти з двома спальнями. Всі номери обладнані за останнім словом техніки, мають добротні меблі, ванну кімнату, а також зону відпочинку.

Вартість одного номера від 1200 гривень на добу.

Готель «Божена»

Божена

Гостьовий комплекс «Божена» складається з триповерхового котеджу на 10 місць і двоповерховою віллою, здатної розмістити 8 гостей. Готель добре поєднує в собі комфорт і традиційну українську гостинність. Номери оформлені в заміському стилі, мають гарні меблі, балкон, всю необхідну техніку і вільний доступ до мережі Інтернет. У котеджі ви також знайдете кухню, ванну і гостинний куточок. На території готелю гості зможуть орендувати гірськолижне спорядження, а також скористатися безкоштовною автомобільною парковкою.

Вартість проживання становить від 3000 гривень на добу, діти до 10 років розміщуються безкоштовно.

Готель «Шале Горган»

Шале Горган1

Готель розташований в самому центрі Микуличина. Готель являє собою двоповерховий котедж. На першому поверсі знаходиться загальна кухня, а також вітальня з каміном і телевізором. На другому поверсі знаходяться апартаменти з усіма необхідними умовами для комфортного і затишного проживання.

Варто відзначити, що «Шале Горган» здатний розмістити від 8 до 10 гостей. Особливістю готелю є ландшафтний парк, в якому відпочиваючі знайдуть рідкісні види карпатських дерев і чагарників. Крім цього, на території готелю також є сауна, спортивний майданчик, автомобільна стоянка і безкоштовний Wi-Fi.

Ціна на проживання варіюється від 2500 гривень на добу і залежить від сезону.