Напевно ніхто не буде заперечувати того факту, що рюкзак є дуже зручним, він дає змогу переносити речі і мати при цьому вільні руки. А якщо хтось не згідний з цим – він напевно просто ніколи ним не користувався.

Але ситуація погіршується в погану погоду, особливо в дощ, адже волога може попасти в середину, може намочити тканину, що є зовсім небажаним. Саме для таких ситуацій існує дощовик Synevyr RainCover, який розрахований на рюкзаки об’ємом 75 літрів.

Перше на що варто звернути увагу – цей дощовик виготовляє українська компанія Synevyr, тому купуючи такий виріб ми підтримуємо вітчизняного виробника.

Для виготовлення чохла використовується безшовна технологія, а ще використовується тканина ріп-стоп. А для покращення характеристик тканина додатково покриваться покриттям PU 4 000, що повністю унеможливлює проникнення води скрізь чохол. Як результат, сам рюкзак навіть у сильний дощ буде абсолютно сухим.

Виникає логічне запитання – на ринку існує велика кількість різноманітних чохлів, а чому необхідно робити вибір на користь продукції Synevyr?

Перш за все – виробник подбав про безпеку власника рюкзака, тому напис на чохлі світловідбивний. Виробник детально продумав систему кріплення, яка відбувається по всьому периметру рюкзака, плюс є додаткові елементи кріплення на спині.