Вперше гамаки стали активно використовувати в тропічних регіонах Південної Америки, і така географія не є випадковою. Підвісне ліжко було дуже слушним в особливих умовах джунглів, адже давало можливість під час сну максимально вберегтись від набридливих комах, тому сон був безтурботним та глибоким. Також для кочових племен гамак був дуже зручним, адже зовсім не складно було згорнути його та забрати із собою в дорогу.

Ми з вами живемо зовсім в іншій частині планети, і не ведемо кочового образу життя, але не дивлячись на це, гамак для багатьох людей є незамінним та вкрай потрібним. Для поціновувачів гамаків є чудова новина, адже на ринку став доступним надлегкий гамак Elfy від українського виробника LELEKA.

Цю модель без перебільшення можна назвати справжнім витвором мистецтва серед схожих виробів. У цьому гамаку сконцентрувались всі найкращі риси, які можуть бути у такому гамаку. Оцінюйте самі: для виготовлення моделі використовується дуже міцна тканина нейлон 20D Ripstop Monolite Mesh, який зроблений в США. В складеному вигляді він має дуже компактні розміри 15см х 12см х 8см.

Завдяки використанню сучасних матеріалів, вдалось досягнути малої ваги – 148 грам, а строп – 108 грам. Мішечок має вагу всього 12 грам. Загальна вага складе 268 грам. Окрім того, ще одним важливим плюсом гамака Elfy є простота та надійність установки.

Але давайте більш детально зупинимось на всіх технічних особливостях моделі. Особливу увагу варто звернути на тканину гамака, адже вона зроблена методом сітчастого переплетення спеціально монониткової пряжі, яка характеризується високою міцністю і опором до різноманітних фізичних навантажень. Рекомендоване навантаження – 135 кг. Також тканина дуже пластична і відразу здатна прийняти форму тіла людини, яка використовує гамак. І окремий акцент – тактильні властивості гамака, адже тканина дуже приємна до тіла.

Особливості конструкції виробу також приємно здивували, адже все зроблено так, щоб максимально спростити використання виробу. Перш за все, висоту гамака можна дуже швидко регулювати завдяки наявності G-подібного крюка на стропах. Тепер за лічені секунди можна збільшити чи зменшити висоту.

У комплекті гамака йдуть нейлонові стропи, які мають довжину 2,4 метра, а діаметр складає 20 міліметрів. Їх довжини вистачить щоб гамак без особливих проблем комфортно повісити. Дуже важливим моментом є те, що стропами неможливо нанести шкоду корі дерева. Для встановлення цього комфортного ліжка необхідно всього лише два дерева, відстань між якими від 3 до 5 метрів. Розміри розкладеного гамака – 2,7м x 1,2м.

Промокод «thecity» дає знижку -10% 🙂