Ідея спробувати щось подібне в якості основного харчування в горах прийшла до мене давно. Якщо тягнеш рюкзак протягом дня, з купою їжі для готування – вага стає вкрай важливою. Але справа не тільки в цьому. Справа ще і в смаку, і в якості продуктів.

Компанія «Happy Elk» – український виробник сухих сімішів швидкого приготування. Не сублімовані, а саме сухі! В чому ж різниця між сушкою і сублімацією? Сушка – це спосіб збереження продуктів, що полягає в майже повному видаленні вологи.Сушені продукти добре зберігаються, а їхні аромати і консистенція практично повністю відновлюються при приготуванні.

Упаковка

Сама упаковка, в якій зберігається їжа, створює хороше враження. Щільні пакети, з застіжкою. Пакети легко розкриваються.

Також є можливість надійно закрити упаковку з їжею і поставити в кут намети настоюватися, або просто покласти прямо біля себе.

Як готувати

Засіб приготування є досить простим і не змусить вас довго чекати. Лише 8 хвилин на те, щоб закип’ятити воду, 8 хвилин на запарювання – все, можна смакувати страву.

Підсумки

Що можна сказати про застосування сухих сумішів – дуже зручно. Вага їжі виходить невеликою, порції розраховані оптимально.

Відчуваючи сильні навантаження, хочеться поїсти нормальної смачної їжі, при цьому не «заморочуючись» на приготуванні. Не потрібно витрачати сили і час на підготовку. Закип’ятити воду і все, вечеря готова.