Напевно важко знайти людину яка не любить подорожувати. Але подорожі це позитивні враження, які хочеться пам’ятати якомога довше. Саме для таких цілей існують фотографії, відео, але є також інші варіанти. Яскравим прикладом цього є скретч карта України, яка дозволяє якомога довше продовжити в своїй пам’яті приємні спогади про подорожі рідною країною.

Скретч карта під назвою Mymap Ukraine Топ 100 дозволяє фіксувати ті місця, які ви відвідали, а ще дозволяє відкривати нові горизонти та планувати подорожі Україною. Це повністю україномовний продукт, для тих, хто любить та поважає свою мову. Варто зазначити – цей продукт має кардинальні відмінності від всіх аналогічних проектів, які існують на даному ринку.

Розробники карти переслідували важливу ціль – ознайомити людей, мешканців України зі всіма туристичними перспективами, які на них чекають. Адже наша країна багата на різноманітні пам’ятники культури, чудесами природи, ландшафтом та іншими цікавими місцями. Завдяки такій карті може активніше розвиватись внутрішній туризм, а люди краще будуть пізнавати свою культуру.

Варто розуміти – Україна є дуже великою країною, більше того, на европейскій частині континенту вона має найбільшу площу. Унікальність кожного регіону нашої країни особлива, скрізь є певні переваги, цікаві місця, своя культура, кухня і т.д. Якщо уважно подивитись на карту, то там можна побачити багато цікавих місць. В першу чергу це дуже популярні туристичні місця, такі як замок Паланок, Тоннель кохання. А чого тільки вартує найдовша в Європі гіпсова печера. Мова йде про печеру Оптимістична, причому там туристам пропонують різноманітні маршрути – різної складності.

Якщо ви є прихильником гірської місцевості та активного відпочинку, тоді в обов’язковому порядку варто відвідати Дністерський каньйон, в Карпатах є велика кількість водоспадів, а самі по собі Карпати дуже мальовничі. Крім цього багато інших цікавих місць нанесено на карту, серед яких Обсерваторія Білий слон, Олешківські піски і т.д.

Наявність такої карти у себе вдома буде автоматично стимулювати подорожі рідним краєм.

На цю карту нанесені різні культурні пам’ятники, природні чудеса, всі вони мають свої значки. Після відвідування одного з нанесених місць можна стерти його на карті і отримати задоволення від виконанного ще одного з пунктів.

Основою для карти є цупкий глянцевий папір, а поверх нього нанесений шар золотого металізованого скретч покриття.