Буває така пора року, коли відпочити з комфортом на свіжому повітрі  у лісі чи на ставку або ж просто на дачі не дають кусючі комарі та комахи. Ліхтар-знищувач москітів від українського виробника Ranger гарантує вам затишок, адже він поєднує в собі потужний ліхтар із захистом саме від таких маленьких вуличних шкідників.

Використовувати його можна безперервно впродовж 20 годин при використанні режиму 30 Лм, та близько 30 годин – при москітному. Все це завдяки потужній батареї на 2000 мАг. USB кабель йде у комплекті, завдяки ньому можна зарядити пристрій. Для економії заряду можна використовувати різні режими роботи. Наприклад, є можливість застосувати ліхтар при потужності освітлення 20%, 50% та 100%. Максимальна площа освітлення – 50 кв.м.

Ranger Easy Light відрізняється своїм гарним зовнішнім виглядом. Крім того, виготовляється він з високоякісних матеріалів, являється ударостійким та водонепроникним. Це, у свою чергу, гарантує довготривале використання. Вага ліхтарика становить 250 грам, він не тоне у воді, через що ви легко можете промити його від залишків комах. Гумове покриття та силіконові вставки на електронних частинах пристрою гарантують його безперебійне використання під час дощу. А ударостійкий силіконовий купол захистить діоди.

Стосовно дії ліхтаря, то знищує він комарів фізичним способом. Під час вибору відповідного режиму, засвічується ультрафіолет та стає активною електрична сітка. У такому випадку площа до 20 кв. м. буде звільнена від комарів та комах. А захисна пластикова сітка надійно закриває внутрішній провод ліхтаря. Ranger Easy Light можна повісити у наметі завдяки висувному гачку або просто поставити на горизонтальній поверхні. Через достатньо невеликі розміри, а саме 13х9х9 см, ліхтар Easy Light можна легко помістити у рюкзаку чи торбі.