У кожного траплялися такі ситуації, коли на свіжому повітрі за містом або біля власного будинку, відпочити заважали дратівливі комарі та комахи. Проте, у наш час існує спосіб ефективно вирішити таке питання. Ліхтар для знищення комарів від українського виробника Ranger забезпечує надійний захист від такого роду шкідників.

Smart Light оснащується сонячною панеллю, яка освітлює площу до 20 кв.м. Такий пристрій можна використовувати як на вулиці, так і вдома. Ви також можете ефективно використовувати його в наметі під час походу, просто повісивши за висувну ручку або поставивши на землю. При цьому отримаєте затишне освітлення і захист від москітів.

Розумний Smart Light працює у трьох режимах, кожен із яких забезпечує відповідну яскравість. Вибравши потужність освітлення 100%, ви отримаєте 3 години безперервної роботи приладу, 50% – до 6 годин, 20%  – до 14 годин. Все це завдяки вбудованій батареї на 2000 мАг. Зарядити ліхтарик можна за допомогою кабелю USB або використовуючи сонячну панель.

Крім своєї багатофункціональності, Ranger Smart Light від комарів має бездоганний зовнішній вигляд. Виготовляється він з міцного матеріалу, який забезпечує надійне використання впродовж довготривалого періоду. Ударостійкість та водонепроникність – інші властивості даного ліхтаря. А залишки комарів та комах легко змиваються під проточною водою.

Проте, якщо у вас не вистачатиме часу на чистку, то спеціально вбудована система самоочищення сама впорається з цим впродовж 72 годин. Завдяки розташованій щітці і контейнеру вам не потрібно буде самостійно прибирати останки комарів. Для того, щоб волога не потрапила в середину, кнопку вимкнення живлення було виготовлено з гуми.

Ліхтарик-знищувач працює в автоматичному режимі вночі і завершує свою роботу вдень завдяки фотоелектричному датчику, який стає активним після ввімкнення пристрою. Знищення комах і комарів відбувається фізичним методом. Після вибору режиму знищення, з’являються ультрафіолетові промені та загоряються чотири світлодіоди. Після цього стає активною електрична сітка, що гарантує вільну від комарів зону (до 80 кв. м.).

Існують певні застереження щодо використання ліхтарика, яких обов’язково потрібно дотримуватися. В першу чергу, забороняється дивитися безпосередньо на ультрафіолетові промені, оскільки це може завдати шкоди очам. Набір містить маленькі деталі, які є непридатними для дітей віком до 5 років. Слід пам’ятати, що це не іграшка.