Провести вікенд за містом на свіжому повітрі – це чи не найулюбленіше заняття більшості із нас. А якщо є можливість залишитися ще й на ночівлю, то такий прекрасний відпочинок запам’ятається надовго. Проте для цього потрібно мати із собою спеціальне туристичне спорядження. Напевно, одним із найнеобхідніших є намет.

Український виробник Ranger пропонує якісне туристичне обладнання для кожного і обов’язково стане надійним помічником у підготовці до незабутнього  відпочинку на вихідних. Палатка Ranger Scout 3 представляє собою модель, яка розрахована на трьох людей. Вона дуже проста у складанні, тому із її установкою на природі не виникне зайвих труднощів. А розміри розкладеного намету наступні: 130х210х210 см (ВхГхШ).

Намет має два захисні шари, які гарантують комфорт під час дощу та на спекотному сонці. Тканина поліестер 190Т, яка відрізняється своєю високою якістю, легкістю та міцністю, використовується для виробництва даної палатки. Крім того, вона не розтягується при вологій температурі та не псується під впливом ультрафіолетового світла. Через це ви можете не турбуватися за довготривалість використання намету – він прослужить вам не один рік.

У внутрішньому шарі палатки додатково установлений повітряний клапан з москітною сіткою. Вхід у спальний відділ можна повністю відкрити або закрити тканиною. Якщо ж на вулиці спекотно, її легко зовсім зняти та залишити тільки москітну сітку. У такому випадку свіже повітря поступатиме всередину. Різні невеликі дрібниці є можливість покласти у спеціальний карман, який знаходиться у наметі, а ліхтар можна повісити за петлю.

Зовнішній шар палатки є водонепроникним, адже він просочений поліуретаном, а всі шви якісно проклеєні. Вологостійкість становить 2000 мм. Циркуляція повітря здійснюється за допомогою повітряних клапанів, які розташовуються по обидві сторони. Мотузки та кілки використовуються для того, щоб добре натягнути намет. Каркас палатки Ranger Scout 3 виготовляють із скловолокна, яке має товщину 7.9 мм.

У наметі знаходиться тамбур, у якому можна зручно розкласти речі і при тому вони будуть надійно захищені від поганої погоди.  За необхідності тамбур можна прибрати. Розміри складеної палатки становлять: 12 х 13 х 60 см (В х Г х Ш), а вага всього 3.6 кг. Через це ви можете легко розмістити її у багажнику свого автомобіля. Крім того, у комплекті є захисний чохол.