Складальний стілець FC 750-052 від українського виробника Ranger вважається універсальною моделлю, адже його можна використовувати як для відпочинку під час туристичних походів, так і взяти з собою на ставок. Крім того, крісло стильно виглядає на дачі або пляжі, тому стане приємним подарунком для кожного поціновувача хорошого відпочинку на свіжому повітрі.

Розміри стільця в складеному вигляді становлять: 97х20х20 см (ВхГхШ), а це означає, що він є досить компактний і легко розміститься у багажнику вашого автомобіля і при цьому не займатиме багато місця, так що окрім нього можна буде розмістити безліч інших необхідних під час подорожі речей. Вага комплекту – всього 4 кг. Ви можете носити стілець у спеціальному захисному чохлі з ручками для носіння. Варто зазначити, що переносити є можливість як на плечах, так і просто в руках. Це вже як кому зручніше.

Завдяки простій системі складання і розкладання із цим завданням впорається навіть новачок. Але при цьому вона у той же момент відзначається своєю надійністю, довговічністю та стійкістю. Крісло Ranger FC 750-052 в розкладеному вигляді нелегко перекинути  через те, що ніжки стільця розміщені доволі широко. До того ж самі ніжки є широкими, що дозволяє запобігти їх зануренню в землю при навантаженнях. А максимальне навантаження на стілець становить 140 кг. Не хвилюйтеся, у такому кріслі зручно розміститься навіть великий чоловік.

Стілець вразить своєю м’якістю через те, що його каркас виготовлений зі сталевих труб з порошковим покриттям і тому легко зафіксований. Крім цього, він автоматично розкладається. Додаткова фіксація при цьому не потрібна. Щоб крісло не займало багато місця при транспортуванні, його можна компактно скласти.

Підлокітники виконані із м’якої тканини через що ви зможете зручно покласти руки і розслабитися. А з правого боку розташований універсальний термоподстаканнік. Він збереже вашу каву та чай гарячими, а воду – холодною.

Розмір сидіння становить 59х63 (ГхШ). Вся ця площа є дуже м’якою тому, що наповнена  спеціальним спіненим наповнювачем. Головною особливістю стільця можна вважати фіксацію спинки в декількох позиціях. Відпочивати у ньому – одне задоволення. Щодо кольорів, то виготовляється така модель у темних тонах. Складальний стілець Ranger FC 750-052 недаремно являється лідером з продажів. Варто один раз купити таку річ, і вона прослужить вам не один рік.