Рюкзак – зручний та практичний засіб, за допомогою якого ви матимете хорошу можливість з комфортом переміщатися по місту або поза ним, виконуючи всі свої нагальні справи. В сумку можна скласти все найнеобхідніше для подорожі. Крім того, завдяки великій різноманітності сучасних моделей, ви легко виберете собі такий, що ідеально доповнить ваш образ чи то в повсякденному, чи то в діловому стилях.

Рюкзак Phase Klapan – Khaki від українського виробника Plcnbrand є одним із таких. Ця модель вважається універсальною і прекрасно підходить як для піших прогулянок по місту та поза ним, так і для подорожей та занять спортом. Крім того, рюкзак ідеально підходить як для туризму та активного відпочинку, так і для пересування в міських умовах, тому стане хорошим подарунком для будь-кого.

Розглянемо основні переваги Phase Klapan та чи варто купувати такий рюкзак. Тканина Ripstop використовується для виготовлення даної моделі рюкзака. Вона має зносостійкі характеристики і не боїться вологи, тому прослужить вам довго років. Перед тим як закрити сумку, її можна додатково стягнути кордом. У такому випадку виглядатиме вона ніби мішок. Основне відділення сумки відрізняється своєю місткістю. Ви можете покласти туди навіть свій ноутбук з діагоналлю до 16 дюймів або книги та зошити для навчання. Дві об’ємні бічні кишені дозволять залишити ваш телефон і Power Bank. Тому це також дуже хороший вибір для школярів та студентів. При заповненні основного відділу на максимум, є можливість відрегулювати довжину строп кришки.

Всередині сумки присутній зручний органайзер. Для кожного предмету наявний свій відділ. Довжину лямок з легкістю можна відрегулювати під власника, так що такий рюкзак підійде навіть для великого чоловіка. Ви можете носити його на плечах або у руках завдяки спеціальній ручці для переносу, яка є міцною та надійною. А зіппер дозволить вам швидко дістатися до основного відділу рюкзака.

Місткість являється чи не найкращою особливістю сучасних рюкзаків. Через це ви зможете зібрати в сумку все потрібне на навчання чи роботу, простих прогулянок, туризму або відрядження. До того ж велику вагу набагато легше нести за спиною, ніж в руках. Це одна з найнеобхідніших речей для кожного. Варто один раз вибрати і купити рюкзак з хорошими характеристиками, який прослужить вам у користуванні впродовж багатьох років (наприклад, такий як Phase Klapan),  і вже не турбуватися про це у майбутньому.