У вас невелика компанія і ви любите разом відпочивати на природі за містом? Високоякісний, зручний для транспортування і водночас універсальний набір для пікніка Rhamper (НВ 4-533) від українського виробника Ranger ідеально підійде для тих, хто збирається гарно провести час на свіжому повітрі і в приємній обстановці перекусити в колі сім ї або близьких друзів. Ця модель розрахована для компанії, яка складається із чотирьох осіб. У той же час такий комплект стане чудовим  подарунком як для самого себе, так і для ваших друзів чи близьких. Про такий пікніковий набір беззаперечно просто мріють всі любителі частенько вибиратися на природу.

Головні особливості Ranger Rhamper

Розглянемо основні переваги набору для пікніка від виробника Rhamper (НВ 4-533). Головною його особливістю є сумка в якій зберігаються всі необхідні для приємної трапези на свіжому повітрі засоби. Основа сумки дуже міцно стоїть, а також у ній є спеціальний термовідсік з фольгованою основою, завдяки якому вона ідеально підійде для зберігання продуктів, які вимагають спеціального температурного режиму, фруктів, овочів та напоїв. Товщина наповнювача 6 мм Така «сумка-холодильник» збереже ваші продукти холодними. На додаток, транспортувати їх буде досить таки зручно. «Сумка-холодильник» має такі розміри: 29х23х38 см, а її об’єм сягає 25 л.

Після проведеного пікніка на свіжому повітрі за містом, необхідно кудись дівати весь використаний посуд. У випадку з набором Rhamper, потрібно лише покласти його в сумку і не хвилюватися, що сумка замаститься, адже оснащена вона поліетиленовим чохлом, що легко миється водою. Завдяки спеціальним перемичкам об’єм сумки можна зменшити, збільшити або розділити її на певні відсіки. До речі, вага сумки становить 4,5 кг.

Сумка пікнікового набору має таку комплектацію:

  • ложки та виделки у кількості по 4 штуки;
  • келихи та тарілки у такій же кількості;
  • аксесуар для солі та перцю (2в1);
  • дошка для обробки;
  • хлібний ніж;
  • штопор для відкривання пляшок;
  • тканинні серветки, яких є 4 штуки;
  • скатертина.

Чи варто купувати Ranger Rhamper?

Всі засоби вироблені з високоякісних матеріалів, пластик приємний на дотик, а сама сумка із нейлону та ізотермічного наповнювача. Тому прослужить вам такий пікніковий комплект багато років. Потурбуйтеся лише один раз придбавши Rhamper (НВ 4-533), і ви з нетерпінням очікуватимете наступного вікенду аби поїхати на ваші улюблені місця за містом, і вже там приготувати щось смачненьке для своїх друзів та близьких. Адже у ньому зібрано все, що вам буде потрібно для приємної та незабутньої трапези. Не забувайте, проводити час із задоволенням, цивілізовано можна і на природі.