Рюкзак впевнено можна назвати незамінним супутником життя сучасної людини. Аксесуар підходить абсолютно всім, незалежно від віку, статі та статусу. Головними вимогами до нього являються міцність, зовнішня привабливість та зручність використання. Саме такі ознаки поєднують в собі рюкзаки «SG Empire».  

Новий український погляд на якість 

SG Empire — український бренд, що змінює уяву про якість! Виробник не просто використовує якісні матеріали, але й застосовує сучасні технології пошиття та багато уваги приділяє дизайну готових виробів. 

Серед товарів цього національного бренду є рюкзаки, сумки, одяг, аксесуари та взуття. Головна риса «SG Empire» — якість, комфорт та витривалість. Кожна річ унікальна та універсальна, тому чудово підходить як для повсякденного використання у місті, так і для подорожей та екстремальних пригод.  

Тактичний рюкзак TT-13 

Тактичні рюкзаки створені для використання у непростих умовах, тому до їх якісних характеристик висуваються особливі вимоги. Першочергову роль грає матеріал в основі. Рюкзак TT-13 виготовлений з витривалого та водонепроникного матеріалу Оксфорд. При цьому тканина досить добре пропускає повітря, завдяки чому речі всередині не пошкоджуються та не насичуються неприємним затхлим ароматом. 

Функціональність виробу визначається не тільки його об’ємом, а й кількістю відділів та кишень. Рюкзак TT-13 має містке основне відділення, всередині якого є зручний карман. Така конструкція дозволяє раціонально розмістити всі речі та необхідні предмети,— і потім легко та швидко їх знайти при потребі. 

Для розміщення інструментів та пляшок з водою передбачені спеціальні фіксатори. 

TT-13 — це ергономічний рюкзак з м’якими плечовими шлейками, довжину яких можна регулювати індивідуально. Тому навіть при перенесенні ваги на великі відстані, шлейки не передавлюють судини, не натирають та не подразнюють шкіру.  

Рюкзак TT-13— ідеальний супутник для великих та маленьких подорожей! 

Характеристики товару: 

  • тканина — Оксфорд, не намокає, міцна та витривала; 
  • розміри — 52х35х16см; 
  • об’єм — 30 л; 
  • м’які широкі лямки; 
  • спеціальні фіксатори; 
  • головне відділення на змійці; 
  • наявність внутрішніх карманів; 
  • використання сучасних технологій пошиття — рюкзак не порветься і не розійдеться по швах у несподіваний момент.  

Тактичний рюкзак від «SG Empire» — це можливість купити товар у рамках доступного бюджету, без компромісів для якості.