Людям, яким потрібно весь час з собою носити ноутбук, книги та інші речі, рюкзак є просто необхідністю. Ноша за спиною не створює навантаження на спину та майже не відчувається. До того ж руки в цьому випадку залишаються абсолютно вільними.  

Збираючись на навчання чи роботу, зазвичай при собі треба мати не так багато речей. А ось для дальніх подорожей чи туристичних поїздок потрібно вже багато багажу. Купувати рюкзак потрібного об’єму для кожної цілі? Ні, краще придбати ролл топ Travel bag «SG Empire».  

«SG Empire» — виробник  з  українським характером 

«SG Empire» — виробник рюкзаків та аксесуарів з дійсно українським характером. Всі товари бренду мають відмінні показники якості та створені для того, щоб робити наше життя кращим та комфортнішим. 

Основою популярності бренду «SG Empire» є відмінна якість матеріалів та привабливий і практичний дизайн кожного виробу. Рюкзаки українського виробника ідеально вписуються і робочі будні, і в прогулянкові вихідні, і в довготривалі подорожі під час відпустки.  

Рюкзак Travel bag — і все необхідне завжди під рукою 

Сама ідея рюкзака roll top з’явилася у Голландії, завдяки високому розвитку велокультури. Згодом такий аксесуар щільно увійшов у життя і жінок, і чоловіків. 

По своїй конструкції рюкзак Travel bag — це сумка обтікаючої форми, яка закривається зверху. За рахунок невеликої кількості ременів та застібок, аксесуар дуже простий у використанні. Завдяки тому, що верхня частина роллтопу виконана з м’якого матеріалу, можна швидко прибрати зайвий об’єм  і зробити рюкзак більш компактним та зручним.  

Можна не турбуватися про збереження речей, адже зверху Travel bag закривається блискавкою. Рюкзак з витривалої та міцної тканини має всередині два відділення:  

  • для ноутбука (діагоналлю до 15, 6 дюйма), яке захищене стінкою з пінопласту; 
  • основне відділення для габаритних речей; 

Додатково модель має приховані кишені на бічних стінках, для телефону або гаманця. Надійні застібки захищають цінні речі від стороннього впливу, а також вологи та бруду. 

Спинка та лямки рюкзака виконані з використанням комбінацій пінопластових матеріалів і вентильованої сітки Air Mesh, що робить його міцним, витривалим та комфортним. 

Розміри рюкзака Travel bag: 

  • ширина 28 см; 
  • висота 45 см (+15 см в розкритому вигляді); 
  • глибина 15 см. 
  • об’єм 19 л (25 л у відкритому вигляді). 

Рюкзак Travel bag — це новий погляд на комфорт повсякденного життя!