На сьогоднішній день велика кількість людей подорожує світом, причому в якості транспорту вибирає літаки, поїзди та автобуси. В таких подорожах не обійтись без валіз чи рюкзаків, адже в останніх дуже зручно переносити речі та транспортувати їх з точки А в точку Б. Сьогодні мова піде про рюкзак WASCOBAGS DUBLIN, який буде дуже корисний при складанні ручного поклажу.

Перше, на що варто звернути увагу – це матеріал, з якого його виготовили. Він є міцним та доволі щільним, що дозволяє його експлуатувати та не перейматись за наслідки, адже завдяки якісному матеріалу продовжується строк експлуатації. Також важливим моментом є використання виробником якісної фурнітури, що особливо важливо для зручності та надійності виробу.

Звісно, ми всі живемо в епоху високих технологій, тому велика кількість подорожуючих возить з собою різноманітні гаджети, в тому числі і ноутбуки. Саме тому в цьому рюкзаку передбачено для ноутбука окремий відсік, правда туди може поміститись пристрій розміром до 15,6 дюйма. В окремому відсіку під рюкзак для безпеки використовуються спеціальні піноматеріали, які огортають пристрій з різних боків.

Доволі універсальним є відділення для ручної поклажі, розмір якої складає 40x25x20. Причому не варто зациклюватись на назві “для ручної поклажі”, адже цей рюкзак є чудовим варіантом щоб використовувати його у повсякденному житті, наприклад, для пересування по місту. Але якщо ви плануєте переліт в літаку, тоді цей рюкзак буде чудовим рішенням для цього, адже його без особливих проблем можна взяти до літака.

Дуже незвичним, але зручним рішенням є спосіб відкриття – він такий самий як і у валізи, тому наповнення речами та діставання їх буде дуже простим та легким.

А тепер варто звернути увагу на певні особливості WASCOBAGS DUBLIN. Перш за все, цей рюкзак розроблювався для тих, хто користується авіатранспортом, тому з ним в літаку буде дуже комфортно. В рюкзаку передбачені дві бокові кишені, що є вдалим рішенням для розміщенням там парасольок та пляшки з водою. Також кишенька є на плечевій лямці, вона ідеально підходить для розміщення дрібних речей. А якщо ви хочете надійно заховати коштовні речі чи документи, тоді для цього можна використовувати потайну кишеню.

Не варто забувати про те, що рюкзак це продукт діяльності українського виробника.