Туристичний спальник MOUSSON POLUS підійде тим, кому потрібний хороший захист від холоду, при цьому, важливо щоб мішок мав досить помірну вагу.

Спальник MOUSSON POLUS виглядає досить масивним, але доволі легкий. Вага мішка не більше 1,8 кг. Довжина спальника POLUS становить близько 220 сантиметрів, а максимальна ширина не перевищує 85 сантиметрів. Загальні розміри можна назвати досить комфортними, але при цьому мішок дуже добре зберігає тепло.

Комір спальника м’яко охоплює шию після повного застібання спальника і надає додаткове тепло і відмінне прилягання спальника до тіла, що підвищує ізоляційні властивості.

Спальник виготовлений з якісного, міцного ріпстоп поліестеру, всі шви рівні, нитки ніде не виглядають. За весь час експлуатації фурнітура показала себе тільки з хорошого боку. Блискавка SBS застібається і розстібається легко, рідко «зажовує» край клапана. Внутрішня частина спальника виконана з більш м’якого pongee поліестеру. На дотик матеріал досить приємний і ніякого дискомфорту під час сну не викликає, але, звичайно, фінальну роль тут грають особисті вподобання.

Капюшон, який спочатку здається маленьким, розкриває всі свої переваги у нічний час. Завдяки зручному коміру, який повністю закриває шию і стяжкам навколо капюшона, можна дуже добре відрегулювати прилягання до голови, що важливо для тих, хто постійно перевертається вночі.

У моделі MOUSSON POLUS використовується високоякісний наповнювач IsoHole 8S. Спальник має наступні заявлені температурні ліміти: для жінок – комфорт -2C, ліміт комфорту -9C і гранична температура використання до -20 градусів, для чоловіків – комфорт -7C, ліміт комфорту -14C і гранична температура використання до -25 градусів.

Завдяки своїм характеристикам туристичний спальник MOUSSON POLUS може стати хорошим помічником холодної ночі.