Кожен турист, який подорожує з ночівлею на природі знає на скільки важливо мати хороший спальний мішок. Адже завдяки йому можна комфортно виспатись і набратись сил для нового дня та нових туристичних вражень. Одним із кращих варіантів за співвідношенням ціна-якість є модель демисезонного спального мішка Duspo 300, від українського виробника SYNEVYR.

По суті це виріб типу Кокон, розрахований на використання весною, влітку та восени (демисезонний). За своїм спідвідношенням ціна-якість прекрасно справляється зі всім завданнями, які покладаються на спальні мішки. SYNEVYR Duspo 300 має хороші характеристики по вазі та розмірам в складеному вигляді. Тут у виробу однозначно середні характеристики і є хорошим варіантом для піших походів, а також виїздів на природу на автомобілі.

Можна більш детально зупинитись на деяких характеристиках Duspo 300. Перше на що варто звернути увагу в даному спальному мішку – у комплекті йде компресійний чохол. Доволі часто в процесі експлуатації спальні мішки намокають, або стають вологими, тому їх необхідно сушити, в даній моделі передбачені для просушки вішачки.

В спальному мішку даної моделі дуже зручно відпочивати, адже там є регулюючий клапюшон, а щоб замок не розсусався, існує спеціальна ліпучка. Футрнітура спальника є доволі непоганою та має наявний двосторонній бігунок. Ще варто акцентувати увагу на такій важливій опції як можливість об’єднати два спальні мішки в один (правий+лівий), що зручно для парних подорожей.

Також дуже корисним є наявність в даному спальному мішку спеціальної кишеньки, де можна зберігати необхідні документи. Ну і звісно спальні мішки використовують щоб в комфортних умовах відпочивати, тому для цього в даній моделі зроблено двоетапне прошиття, а ще плюс варто відзначити наявність двошарового наповнення. Щільність наповнення: 2 × 150г/м2. Зовнішня тканина – Deawspo, а внутрішня – віскоза

Краще за все дану модель спального мішка використовувати при температурі навколишнього середовища в діапазоні від 0 до +18 градусів Цельсія.

Досвідченим туристам відомо, що вага рюкзака важлива в пішому поході, особливо якщо протягом дня проходити великі відстані. В такі моменти кожен зайвий кілограм з кожним кілометром дає про себе знати. Це розуміють розробники Duspo 300, тому загальна вага моделі складає не пільше 1.6 кг.

Така невелика вага забезпечується завдяки використанню сучасних матеріалів. Наприклад, віскоза, поліестер – вони мають хороші характеристики при малій вазі. А ось щодо розмірів, то вони становлять 210 х 73 х 73см, у чохлі – 42 х Ø23см.