У ніч на 27 червня в Лас-Вегасі (штат Невада, США) відбувся бій між колишнім чемпіоном світу в трьох вагових категоріях Василем Ломаченко та японцем Масайоші Накатані.

Поєдинок завершився перемогою Ломаченко нокаутом в дев’ятому раунді. Судді зафіксували технічний нокаут на користь українського боксера, йдеться на порталі vseprosport.ru.

Накатани до цього бився з Феліксом Вердехо в грудні минулого року. Поєдинок завершився на користь японця технічним нокаутом. У його активі 19 перемог (13 нокаутом) і дві поразки.

Колишній чемпіон світу Василь Ломаченко (рекорд 15-2, 11 нокаутів) висловився після перемоги над японцем Масайоші Накатані (рекорд 19-2, 13 нокаутів). 

Він дуже радий, що повернувся на ринг з перемогою. Вдалося виконати ту стратегію, яка була збудована командою боксера. Українець впевнений, що йому вдалося довести необхідність реваншу з Теофімо Лопесом.

«Виграй свій бій, давай проведемо реванш, – звернувся Ломаченко до Теофімо Лопесу після бою з Накатані. Нагадаємо, що українець програв американцю в жовтні минулого року, проте рішення суддів віддати перемогу Лопесу викликало багато суперечок.