Більшість людей, які опиняються на природі, намагаються щось приготувати на відкритому вогні. В більшості випадків мова йде про звичайний шашлик, але ця страва для багатьох стала доволі банальною і хочеться чогось нового. Саме для таких людей існує дуже хороший альтернативний варіант – пічка BLACKSTOVE PICNIC BLACK. Побачивши вперше цей виріб, далеко не кожен зможе вгадати що це таке і для чого воно передбачене.

Насправді це доволі унікальний продукт, особливий за функціональністю та зовнішнім виглядом. Це доволі охайна піч, яка наддасть особливого затишку та комфорту будь-якому відпочинку на природі. Більше того, це діюча піч, на якій можна приготувати велику кількість різноманітних смаколиків. Але давайте все по порядку.

Особливості чудо-печі

Перше, на що варто звернути увагу, дана піч є доволі компактною, адже її розміри складають 46 сантиметрів в висоту та 27 сантиметрів складає діаметр печі. Тобто її зручно транспортувати та зберігати.  Не дивлячись на такі скромні розміри камера згоряння доволі велика – вона складає 9,4 літри, що є досить великим показником.

Виріб дуже зручно брати собою на відпочинок, адже маса складає лише 6,2 кілограми. Завдяки компактному розміру пічку можна встановити в будь-якому зручному та підходящому для цього місці.

Комплектація доволі хороша, адже виробник постачає разом з пічкою також спеціальний чохол, який дуже зручний та дозволяє з більшим комфортом транспортувати BLACKSTOVE PICNIC BLACK. Тепер у вас не буде виникати проблем при приготуванні грилю, смачних реберець чи стейків. Більше того, завдяки чудо-пічці можна без особливих проблем приготувати навіть десерт. Наприклад, смачні маршмелоу на пічці виходять дуже швидко та дуже смачно.

Технічні особливості

Виробник дуже зважувано та професійно підійшов до виготовлення пічки. Продумавши її дизайн вийшов досить красивий та функціональний виріб. Наприклад, в якості матеріалу використовувалась сталь, на яку додатково нанесли спеціальне жаростійке покриття.

Клієнтам пропонують два варіанти виробу: зі сталі нержавійки, та печі чорного кольору.

Окремо варто звернути увагу на деякі технічні характеристики печі, зокрема її конструкції. Вона розроблена таким чином, що виріб не споживає великої кількості дров. По суті вона є доволі економною в плані використання палива. Щоб розпалити та використовувати за призначенням пічку можна використовувати різні типи палива: пелети, брикети, гілки, звичайні дрова та шишки.

Де замовити?