Протягом всього часу існування людини вона постійно щось з собою носила. Причому сучасні представники хомо сапієнс нічим не відрізняються від далеких предків. Погодьтесь, сучасна людина в обов’язковому порядку бере з собою в дорогу мобільний телефон, гроші, якісь інші додаткові речі. Це не буде великою проблемою в холодну пору року, коли верхній одяг має багато кишень, а що робити влітку?

Більше того, навіть маючи велику кількість кишень не завжди зручно щось діставати, інколи оперативно знайти потрібну річ не завжди знаходиться. Зовсім інша ситуація, коли всі речі знаходяться в одному місці, наприклад, в сумці через плече 03.5-mstbgfs blck. Це дуже хороше рішення для тих, хто цінує комфорт і не хоче гаяти час на пошук необхідних речей.

Особливості сумки 03.5-mstbgfs blck

Кожен, хто цінує комфорт однозначно оцінить на скільки комфортною є ця сумка і на скільки її розробники продумали всі деталі, щоб було зручно нею користуватись. Наприклад, в сумки є плечовий ремінь, який можна оперативно зняти, причому його оснастили надійним фіксатором-фатексом. А щоб було набагато швидше та надійніше проводити регулювання довжини, на ремені є спеціальні напівкільця.

Передня частина сумки оснащена спеціальними стропами MOLLE, завдяки яким можна додатково щось розвішувати, наприклад, якісь аксесуари (флікери, карабіни, підсумки, оранайзери).

В комплект сумки входять спеціальні органайзери, які оснащені кріпленням MOLLE – це зроблено для спеціального дизайну, а також для додаткового функціоналу. А для надійної фіксації сумки в комплекті є спеціальний поясний ремінь, який при потребі можна знімати. Поясний ремінь в поєднанні з плечовим ременем надійно тримає сумку в положенні фіксації.

Технічні особливості сумки

Завдяки вдалій та добре продуманій конструкції сумки, її можна носити кількома способами:

  • як тактичну сумку;
  • сумку для різноманітних подорожей;
  • для активного відпочинку;
  • як сумку для повсякденного використання (edc).

Дуже добре продумані характеристики виробу. Зокрема загальний розмір складає 32 см х 30 сантиметри, для підвищення функціональності існують передні зовнішні кишені, розмір яких дозволяє їх активно використовувати. Щоб заховати якісь важливі речі чи документи, передбачено внутрішні передні та задні кишені (по дві з кожної сторони).

Безпосередньо сам виріб виготовлено з балістичного нейлону, завдяки чому зводиться до мінімуму ризик пошкодження тканини.