Рюкзак Commandor Expert 75 має широкий спектр застосувань, може використовуватись у найрізноманітніших туристичних походах – від найпростіших і до найскладніших (маються на увазі спец/професійні походи). Рюкзак стане незамінним помічником для тих, хто веде активний спосіб життя.

Рюкзак Expert 75 проектувався для гірських походів, експедицій і сходжень, і в першу чергу був націлений на багатоденні походи. Дизайн рюкзака передбачає кишеню на поясі, грудну стяжку, петлі для льодового спорядження і лижних палок, бічні напівоб’ємні кишені, 2 бічні стяжки для регулювання об’єму неповного рюкзака і закріплення спорядження (напр. килимок) зовні рюкзака. Присутній нижній вхід із потужною блискавкою, верхній клапан з можливістю регулювання за висотою та двома кишенями. Анатомічна підвіска (регулюється за висотою) з дюралевим каркасом і поясом. Зовнішня кишеня на фасаді.

Основний відділ рюкзака просторий і добре організований. У нього можна покласти всі необхідні речі. Знизу рюкзака розміщена блискавка для швидкого доступу в середину.

Виготовляється рюкзак з високоякісного матеріалу CORDURA 500D + CORDURA 1000D + Oxford 600D, що характеризується високою щільністю і стійкістю до вологи. Використовується фурнітура YKK. Рюкзак дуже компактний, що дає змогу без проблем розмістити його в багажному відділенні автомобіля при цьому не забираючи багато вільного місця. Вага: 1.8 кг. Обсяг: 75 літрів.

Наявність великої кількості кишень і фіксаторів, робить рюкзак функціональним і містким.

Дана модель рюкзака доволі вдала. Простий і елегантний дизайн, доволі легка вага та висока місткість.