У деяких туристів Карпати асоціюються тільки з гірськолижним відпочинком – і дарма. Відпочинок в Карпатах влітку не менш цікавий і різноманітний.

Літо в горах – рай для тих, хто хоче відпочити від шуму та міської метушні, подихати чистим гірським повітрям. Хто тут зможе конкурувати з морським узбережжям? Тільки готелі в Карпатах з власним басейном.

Пропонуємо добірку готелів з басейнами в Карпатах.

Вежа Ведмежа, Волосянка

У готелі відтворено атмосферу середньовічного замку. Інтер’єр номерів зроблений “під давнину”, в деяких апартаментах є каміни. Відвідувачі готелю зможуть поплавати у великому відкритому басейні з окремою безпечною зоною для малечі. Окрім басейну в розпорядженні гостів на території готелю є гриль-бар, дитмайданчик та батут, літній майданчик з альтанками, ведмежа стежка, міні-зоопарк, сінник та мотузковий парк “Ведмежа лазанка” середнього та складного рівня.

Захар Беркут, Славське

У готелі є відкритий басейн, гідромасажна ванна, сауна, настільний теніс та більярд. Для дітей облаштована ігрова кімната.

Горгани, Яблуниця

Родзинка готелю – великий відкритий басейн з видом на Говерлу. На відкритій терасі, в перервах між плаванням, можна приймати сонячні ванни. Біля басейну розташовані лежаки, пляжні парасольки, душ і туалет. Неподалік – бар, де гостям запропонують різноманітні напої та закуски.

Карпати, Яремче

Готель пропонує розміщення в одномісних номерах люкс, напівлюксах і звичайних номерах.

Гостям пропонують послуги власної водолікарні: душ Шарко, підводний масаж, перлинні ванни, вихрові ванни, сауна, басейн, солярій, тренажерний зал та інше.

В ресторані вас нагодують гуцульськими національними стравами.

Бель Рояль, Мукачево

Заклад являє собою комплекс, до складу якого входять: готель на 53 номери, центр краси та здоров’я (басейн, хамам, СПА-центр, фітнес, масаж, соляна кімната, ванни з мінеральною водою), ресторан, еко-ресторація та оздоровчо-лікувальний центр. Комплекс розташований на території в 4,5 гектари.

До послуг гостей також парковка, Wi-Fi.

Деренівська Купіль, Нижнє Солотвино

Готель пропонує номери з кондиціонером та зоною відпочинку. . У готелі є спа-центр з сауною, хамам, критим і відкритим басейнами та масажним кабінетом.

Маєток Сокільське, Косів

Готель пропонує номери та котеджі, виконані в гуцульському стилі.

На території комплексу є ресторан, відкритий 20-метровий басейн, конференц-зала, спа-комплекс та більярд.

Курортний комплекс “Лаванда Country Club”, Татарів

Цей комплекс пропонує гостям шале в національному стилі. Всі номери готелю оздоблені деревиною. На території комплексу розташовані: спа-зона з соляною кімнатою, спортзал, більярд, відкритий басейн на терасі, дитяча кімната і майданчик, кіно-бар з каміном, ресторан.

База відпочинку “Карпати”, Мигове

Номери готелю блокової системи – орієнтовані на молоді сім’ї, закоханих і друзів, які бажають відпочити. До кожного котеджу примикає альтанка з мангалом, є дитячий ігровий майданчик, паркінг. З кожної кімнати є вихід на балкон з видом на гори.

Котеджний комплекс пропонує вибір активного відпочинку: подорожі на джипі по бездоріжжю, велопрогулянки і прогулянки на квадроциклах. Після чого можна розслабитися в джакузі або поплавати в прохолодних басейнах.

Готель “Рубель”, Яремче

Номери готелю мають лоджію з видом на гори.

Для мешканців в готелі є басейн, паркінг, оренда квадроциклів і велосипедів, екскурсійні тури, прогулянки на конях, рафтинг, полювання, рибалка.

З вікон готелю “Рубель” відкривається вид на гори, а відразу під його стінами починається густий ліс, що складається зі стежок, пішохідних маршрутів і природних трас для квадроциклів чи велосипедів.

Готель “Благодать”, Шаян

Готель оточують три величні гори: Великий, Середній і Малий Шаян. Саме такий краєвид відкривається з вікон та балконів номерів комплексу.

До послуг гостей: ресторан, басейн, сауна, більярд, спортивний майданчик. Також можлива організація піших прогулянок і велопрогулянок.

Гостьовий будинок “Медовий двір”, Славське

Будівлі на території “Медового двору” мають не більше двох поверхів, вони – дерев’яні, з карпатськими мотивами.

Родзинкою “Медового двору” є власна пасіка. На території садиби є ресторан, де готують страви української та європейської кухні. Є також дитмайданчик та басейн.

Готель Wellland, Яремче

Готель розташований поруч з лісопарком Яремче. При готелі є лаунж-бар і басейн. А ще тут ви можете вибрати і замовити екскурсію по карпатських пам’ятних місцях.

Парк-готель Хомич, Буковель

“Хомич” позиціонує себе як готель vip-класу. Номери розрізняються за площею, оснащенням і, відповідно, за вартістю. На території готелю розташований ресторан, сауна та басейн.

Курортний комплекс Коруна, Татарів

Номери оздоблені дерев’яними меблями.

Окрім номерів готель має баню, басейн, більярд та тенісний корт.

Міні готель Пацьорка, Татарів

Басейн готелю розташований поруч з річкою Прутець, вся територія – в оточенні лісу. Для гостей тут є ресторан, бар, масажний кабінет, сауна, прокат велосипедів.

Готель Арніка, Міжгір’я

Всі номери оздоблені деревиною. Тут є басейн, великий дитячий майданчик. На території готелю працює ресторан, кілька колиб, сауни, масажний кабінет.

Готель Ерней Лаз, Шаян

З балконів відкривається вид на гірські схили. До послуг мешканків – ресторан, баня, басейн, спортзал, більярд, бібліотека, дитячий ігровий майданчик.

Приватна садиба Живиця, Орявчик-Звенів

“Живиця” – то є триповерховий будинок на 10 номерів (28-35 місць). На першому поверсі – кухня-їдальня. Поруч у двоповерховому будинку – сауна і більярд. Є відкритий літній басейн.

У деяких кімнатах є балкон.

Готель Слов’янка, Славське

“Слов’янка” позиціонує себе, як еко-готель. Тут всі номери тільки з натуральних матеріалів – сосни і гірського каменю. У кожному номері є окремий вхід з вулиці, своя тераса або балкон. Родзинкою комплексу є обідній зал, що вирубаний в скелі гори, на схилі якої розташований ресторан. Також до послуг гостей тут є: баня на дровах, більярдний зал та басейн з підігрівом.

Rixos-Prykarpattya Resort, Трускавець

5-зірковий курортний готель розташований на площі в 12 га в центрі Трускавця. Тут гості можуть відвідати великий спа-центр, відкритий басейн, салон краси, тренажерний зал, тенісні корти. Є дитячий майданчик.

В комплексі також можна замовити різноманітні лікувальні процедури, зокрема фізіотерапевтичні, а також сеанс у паровій лазні.

Також на території готелю розташований ресторан з “шведським столом”, ресторан високої кухні, 6 барів, а також нічний клуб, кегельбан і лаунж з більярдним столом.

Романтік СПА, Яремче

В готелі є три СПА-басейни, пивна парилка, фінська сауна, аромагрот, льодова кімната, льодова купель, фітнес-зал, салон краси, солярій, соляна кімната. В ресторані вам запропонують страви української, гуцульської та європейської кухні.

Котеджі “4 сезони”, Славське

Готель включає два дерев’яні котеджі, колибу, літній басейн, дитячий ігровий майданчик, живий куточок і власну стайню. Дизайн номерів виконаний в національних стилях – бойківському та гуцульському.

База відпочинку запропонує подорожі в гори, екскурсії, верхову їзду, риболовлю, полювання за грибами.

Готель “Зербань”, Славське

На території готелю розташований великий ресторан, відкритий басейн, парковка, альтанки з мангалами. Спеціально для малюків обладнане сучасне дитяче ігрове містечко з яскравими гірками і гойдалками. Також у готелі є сауна з кімнатою відпочинку.

Номер класу Стандарт має: 2 односпальні ліжка, шафа для одягу, телевізор; санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник).

Комплекс “Срібний водограй”, Поляна

Готель пропонує проживання в номерах, які оздоблені в сучасному стилі і оснащені необхідною побутовою технікою.

У готелі є ресторан з домашньою кухнею, літній басейн з підігрівом, місця для відпочинку, автостоянка, літній майданчик для барбекю, мангал, тандир. Для дітей організоване окреме місце для ігор, гойдалки.

Готель “Карпатська вежа”, Мигове

У номерах: дерев`яні меблі з дуба, також відкритий літній басейн з шезлонгами, фінську сауну з басейном і кімнатою відпочинку, масажний кабінет, ресторан, конференц-зал. На території також розташовані альтанки з мангалами і парковка. Діти розважатимуться в ігровій кімнаті з кубиками, дитячим будиночком і басейном, що наповнений м’ячиками.

Комплекс “Червона Рута”, Шаян

Готель Червона Рута має в розпорядженні 12 2-кімнатних котеджів з дерев’яного бруса. У кожному котеджі: двоспальне ліжко, одежна шафа, розкладний диван, стіл, телевізор, міні-кухня, кондиціонер, ванна кімната.

Також є відкритий басейн, дитяча зона з гірками та гойдалками, ресторан, альтанки мангалом, СПА.

Комплекс “Хутір Солонець”, Мигове

В інфраструктуру комплексу входять три котеджі. За бажанням відпочиваючі можуть повністю зняти вподобаний котедж або тільки окремий номер.

На території комплексу розташовано відкритий басейн з підігрівом (5 на 11 метрів), великий критий басейн (5 на 10 метрів), дві фінські сауни и з кімнатою відпочинку, гуцульський чан під відкритим небом. Комплекс пропонує широкий вибір оздоровчих процедур.

Комплекс “Червона Поляна”, Поляниця

Готель складається з 16 двоповерхових котеджів.

Гості можуть відвідати паб-ресторан, літній басейн і бочку офуро. Є парковка, готель пропонує також активні розваги. Зокрема: ігровий майданчик, дитяча кімната, настільний теніс, кікер, дитячий кінозал, анімація для дітей. В готелі є зал для банкетів і конференцій.

Починають працювати влітку.

Готель “Едельвейс”, Сколе

До послуг гостей відкритий басейн з підігрівом, готельний зоопарк і сауна. З усіх номерів відкривається вид на Карпати. У ресторані готелю, який оформлено в мисливському стилі, подають страви української кухні з місцевих продуктів. Окрім цього, попоїсти можна на відкритому повітрі в альтанках. На території закладу є мангал, а також створено можливості для риболовлі. Є альтанки, що знаходяться на березі гірської річки Опір, а також ігровий дитмайданчик з гіркою, драбинками і гойдалками.

Вілла Прованс, Татарів

Номерний фонд готелю складається з 10-ти номерів категорій “Стандарт” і “Напівлюкс”. У номерах: меблі з натурального дерева; мальовничий вид Карпатських гір з панорамних вікон. На території вілли є басейн, встановлений мангал і працює кафе. Заклад розміщений за 200 метрів від продуктового магазину.

Шале “Фільварок”, Славське

Номерний фонд готелю представлений одно- і двокімнатними номерами з Wi-Fi. Деякі номери оснащені балконами. До послуг гостей безкоштовна парковка. Для любителів активного відпочинку передбачені рибна ловля, катання на лижах, більярд, настільний теніс, верхова їзда і сауна з контрастним басейном. Крім того, гості можуть відвідати загальні лаундж і кімнату для ігор. У кафе подають страви європейської та української кухні. Також гості можуть готувати самостійно на загальній кухні.

Комплекс “Вода”, Буковель

“Вода” – це не готель і тут не можна зняти номер, проте комплекс надає широкий перелік розваг і послуг. Влітку відпочиваючі можуть розміститися на шезлонгах на березі озера, біля великого басейну або в релакс-зоні, а також розважитися на гірках надувного аквапарку у вигляді лабіринту. У вечірній і нічний час тут регулярно проводяться дискотеки, шоу-програми та виступи артистів.

Крім того, на території комплексу є римська парна, середземноморська і фінська сауна, а також соляна печера. Для малечі тут є дитяча кімната з аніматорами та дитячий басейн.