Хто хоч один раз пробував відпочивати чи ночувати в умовах туристичного походу, той знає на скільки можна отримати дискомфорт від холодної землі. Саме для цього туристи беруть з собою спеціальні вироби, які захищають їх від контакту з холодною землею. Краще для виконання цього завдання взяти з собою в похід килимок Redpoint Safari. Його особливість дуже проста – він надувний, а значить завдяки шару повітря можна створити теплоізолюючий шар.

Якщо модель килимка Red Point Safari 2 намагатись описати лаконічно і своїми словами, тоді його можна назвати ідеальним товаришем в туристичному поході. І тут все зрозуміло, адже він комфортний в транспортуванні та використанні, він легкий, надійний, швидко розкладається та складається, а ще у нього доволі мала вага.

Завдяки йому кожна пригода буде комфортна та легка, а використовуючи цей килимок можна захиститись від холоду навіть у доволі морозні ночі, ночуючи в наметі, а інколи навіть на відкритому просторі. Це ультразручний та універсальний засіб, який за п’ять хвилин надувається та приводиться в робочий стан.

І ще не варто забувати про дуже важливий момент – це продукт українського виробника, компанії Redpoint.

А тепер варто перейти до особливостей даного килимка. Перш за все завдяки йому можна досягнути високого ступеня теплоізоляції, що особливо важливо в холодну пору року. При виготовленні виробу виробник використовував якісні матеріали, які дозволяють утримувати тепло, щоб воно не йшло в землю. Те саме стосується і самої землі, холод від неї не контактує з людським тілом. Саме тому навіть при температурі на вулиці в -15 градусів Цельсія не відчувається холод.

При розробці килимка враховувалась його ширина, тому параметрів виробу достатньо для того щоб забезпечити комфортний сон навіть в умовах туристичного походу. Ну а завдяки зносостійкому та щільному матеріалу, з якого виготовлено килимок, його можна використовувати на різноманітних видах поверхні.

Товщина моделі Redpoint Safari складає всього лише 3 сантиметри, а вага 650 грамів, тому в умовах подорожі такі габарити будуть прийнятними.

Якщо говорити більш детально про матеріали, то саме їх використання дало можливим створити досить комфортний виріб. Перш за все це нейлонова тканина, яка характеризується водонепроникністю та зносостійкістю. В якості наповнювача використовувалась поліуретанова піна, завдяки якій вдалось отримати максимальні функції та мінімум місця.