Відпочинок на природі завжди може зіпсувати погана погода, навіть дуже хороша. Адже в сонячний день хочеться сісти в затінку, заховавшись від палючого світила. І щоб не бути залежним від примх природи, необхідно брати з собою в похід тент Synevyr 3Х4м. З його допомогою можна захиститись від дощу, снігу, інших неприємностей, які може “подарувати” природа.

Такий тент можна розкласти за короткий проміжок часу, особливо це не проблема в лісі, де завжди можна знайти два дерева для цього. Одна мотузка слугує для того, щоб закріпити накритя на висоті, а інші мотузки розтягують площину. Якщо тент надійно закріплений, він не тільки захистить від негоди, але й не буде боятись доволі сильних поривів вітру.

А тепер варто зупинити свою увагу саме на моделі Synevyr 3Х4м, яка вразить своєю функціональністю навіть доволі досвідчених туристів. Як заявляють виробники, перш ніж виготовляти цей виріб вони розглянули велику кількість матеріалів, які можна було б використовувати для виготовлення виробу. В кінцевому результаті було зроблено вибір на користь найкращих.

Для початку слід зауважити розмір виробу, який є двох варіантів: або 3х4 метри, або 3х3 метри. Саме такі габарити є дуже вдалими для походу та використання на природі. Під такою площею зручно може розташуватись декілька людей, причому це може бути відпочинок як в лісі, горах, біля озера, а також зовсім недалеко від міста.

Щоб захиститись від сонця чи від дощу варто розкласти тент та надійно його закріпити – нічого складного тут немає.

А тепер можна зупинити свою увагу на деяких особливостях моделі Synevyr. Перш за все, в комплекті з тентом йде альпіністський шнур, який характеризується своєю зносостійкістю до тертя. І такі характеристики виправдані, адже під час використання шнур отримує великі навантаження, в том числі навантаження тертям.

Для надійності та довговічності виробу компанія використовує тільки металеву фурнітуру, яка більш надійна та триваліша в використанні. А щоб надійно закріпити матеріал під час використання, кріплення розташовані по периметру. Загальна їх кількість становить 16 одиниць, що дозволяє виключити ризик ненадійності.

Загальна кількість шнурів в комплекті тенту складає 8 одиниць, причому кожен з них має довжину 3 метри. В кожному місці, де відбувається кріплення, додаткове посилення з використанням рюкзачної тканини, яка має назву Оксфорд. А щоб під час використання шнури не загубити, виробник пофарбував їх у червоний колір.