Кожна людина, яка виїжджає за межі міста на природу, має певний перелік речей, гаджетів та різноманітних пристосувань, завдяки яким поїздки стають простішими, а безпосередньо сама мандрівка та перебування на природі стає набагато комфортнішою. Звісно, в кожного своє бачення та розуміння комфорту, але напевно ніхто не буде сперечатись з тим, що завдяки гамаку у людини більше шансів отримати насолоду від відпочинку.

Гамак Gnizdohammock – що це таке?

Сьогодні мова піде про таку важливу річ в подорожі як гамак і це буде компактний гамак від українського виробника, компанії Gnizdo. Напевно не варто розказувати детально що собою являє гамак та для чого він використовується. Напевно краще зупинитись саме на моделі Gnizdohammock та розповісти основні та важливі моменти.

Як вже було сказано раніше, це продукція вітчизняного виробника, яка розроблялась виключно з врахуванням всіх вимог, які ставлять до даного аксесуару вимоги вітчизняні туристи. Також враховувались вимоги сучасного сьогодення, адже за останні кілька десятків років суттєво трансформувались вимоги до якості та характеристик туристичного обладнання.

Якщо ще в кінці минулого століття для виготовлення туристичного спорядження більше використовувались натуральні матеріали, то тепер виробники надають перевагу більш сучасним розробкам. Як результат, продукція стала кардинально відрізнятись за своїми характеристиками, як то:

  • вага;
  • міцність;
  • зносостійкість.

Основні переваги гамака

При розробці даної моделі гамака бралась до уваги можливість його використання в різноманітних видах туризму: автомобільний туризм, піші походи, або простий кемпінг. Під всі ці завдання розроблялась стратегія виготовлення та використання.

Давайте більш детально зупинимось на основних моментах зручності такого роду туристичного спорядження. Перш за все варто звернути увагу на вагу продукту – завдяки використанню сучасної тканини ріп-стоп (210Т Polyester), вага гамака дуже мала – 570 грам. На мішку використовується фурнітура YKK. Мішок відділений від гамак. Також завдяки даному матеріалу виріб можна дуже швидко згорнути в невеличкий пакунок. Розмір моделі 1,4х2,8 метра. Стропи 3 метра кожна.

Не дивлячись на свої маленькі габарити, тканина для виготовлення гамака використовується якісна, тому вона може витримати навантаження до 300 кілограмів. Погодьтесь, це дуже хороший показник.

Ще однією перевагою цієї моделі гамака є універсальність виробу, адже він може виконувати роль не тільки самого гамака, але й тенту, з допомогою якого можна захищатись від негоди, а ще покривалом.