Кожна людина, яка хоч раз була в туристичному поході, знає на скільки важливо мати повний перелік необхідних речей, які будуть в пригоді. Не варто навіть говорити про досвідчених туристів, які цьому питанню уділяють велику увагу. Тут дивуватись нема чому, адже під час подорожі все необхідно враховувати: наявність документів, квитків, одягу, спорядження.

Також в цьому списку є місце їжі, особливо якщо туристична мандрівка направлена на природу, де немає ніякої інфраструктури, магазинів і не буде можливості щось купити додатково. Тому питанню харчів варто приділити особливу увагу, адже смачна та корисна їжа є запорукою вдалої подорожі та хорошого настрою самих туристів.

Яку їжу варто купувати у похід

Не варто купувати у похід все підряд, цьому питанню варто приділити особливу увагу та зосередитись на співвідношенні корисності та смаку їжі. Також необхідно знати – між складністю маршруту та меню під час його проходження існує тісний взаємозв’язок. Крім цього на вибір раціону впливають погодні умови, особисті вподобання самих туристів та наявність доступу до таких благ цивілізації як магазини.

Яскравим прикладом може бути бажання туристичної групи не розводити часто багаття під час походу, або взагалі відмовитись від нього. Як результат, в цьому випадку варто надавати перевагу тій їжі, яка швидко готується та яка не потребує виконання великої кількості операцій. Хорошим варіантом для цього можуть бути сублімовані чи сушені страви.

В них хороший смак, а ще можливість швидко приготувати. Як результат, не потрібно багато нести продуктів з собою, або газових балонів, сухого пального чи тощо.

Основні переваги їжі Їжачок

Для початку можна перерахувати основні переваги такого роду продукції:

  • мала вага;
  • не потрібно брати з собою велику кількість продуктів;
  • швидкість приготування;
  • тара використовується як посуд.

Упаковка

Виготовлена дуже якісно. Відкривається та закривається упаковка зіпером. Що гарантує надійне закриття та зберігання їжі.

Як готувати

Це стандартна процедура: кип’ятимо необхідну кількість води. Відкриваєш пакет. Заливаємо необхідну кількість кип’яченої води, ретельно перемішуємо, закривши на зіпер і чекаєш приблизно 5-7 хвилин, в залежності від вибраної страви.

Насправді в туристичних походах, особливо піших, або велосипедних, дуже важливо правильно розрахувати кількість речей, які необхідно взяти з собою. Адже кожні зайві 100 грамів будуть в подальшому відчуватись в рюкзаку та тиснути на плечі. Тому не дивно, що продукція Їжачок тут буде дуже доречною, адже вона складається з сушених складників і майже нічого не важить.

Крім ваги переваги такої їжі не закінчуються, адже вона також швидко готується. Хто хоч раз готував під час походу їжу, той знає на скільки це тривалий процес: почистити овочі, зварити картоплю, решту складників. Зовсім інший алгоритм з продукцією Їжачок – її необхідно лише залити окропом. Більше того, не потрібно брати з собою в туристичний похід навіть посуд, адже пакети с борщами, супами чи кашами використовуються як тарілки.