Цього року до мене на тест потрапило декілька речей від Сommandor, включаючи трекінгові брюки Trekk-in чорного кольору, у продажу також є безліч інших кольорів. Виробник характеризує цю модель як легку. Брюки підійдуть для активного відпочинку на природі, в тому числі і для пішого туризму в різних умовах та навіть для щоденного носіння.

Штани мають м’яку структуру та трохи звужений крій. Виготовлені в основному з PE + NYLON+ elastan 3%. Верхній шар виконаний з волого- і брудовідштовхувальної тканини, а внутрішній – з м’якої мікрофлісової.

Якість використаних матеріалів та фурнітури, а також загальна якість виготовлення, без перебільшення, на високому рівні. Причепитися просто нема до чого: шви рівні, без розривів і перекосів. Всі функціональні елементи працюють бездоганно.

Дизайн передбачає широку поясну зону, яка застібається на металеву застіжку. Крім цього, поясна зона дозволяє замінити стандартний ремінь на більш широкий. До інших особливостей можна віднести полегшений, добре вентильований і досить ергономічний крій. Загальна вага брюк в розмірі S – 485 грам.

У дизайні штанів передбачено дві класичні відкриті кишені, дві кишені на клапані позаду та невелику кишеню на правому стегні з блискавкою. Кишені вийшли, суб’єктивно, зручними.

У цілому, враження від трекінгових штанів Сommandor Trekk-in переважно позитивні, можна сміливо їх рекомендувати до покупки. Тут поєднаний як хороший дизайн і функціональність штанів, так і загальна якість їх виготовлення і, звичайно, використовувані матеріали, які дійсно мають легку вагу і не обмежують пересування.

Трекінгові штани серії Сommandor Trekk-in можна замовити безпосередньо через офіційний онлайн-магазин виробника.

Зовнішній вигляд❤️❤️❤️❤️❤️
Якість❤️❤️❤️❤️❤️
Функціональність❤️❤️❤️❤️?
Зручність❤️❤️❤️❤️?