Напевно ніхто з досвідчених туристів не буде сперечатись з тим, що хороший відпочинок на природі складається з тих речей, які турист візьме з собою у похід. Погодьтесь, не варто нести всі свої речі в торбині чи в поліетиленових пакетах. Для цього існують рюкзаки, які дозволяють переносити без особливих фізичних затрат великі об’єми ваги.

Саме тому всі досвідчені туристи ретельно готуються до мандрівки, ретельно підбираючи різноманітні речі, які вони будуть брати у похід. Серед всього необхідного на природі в обов’язковому порядку є тент. На сьогоднішній день серед різних варіантів даної продукції на ринку варто відмітити продукцію українського виробника Synevyr.

Для того щоб тент служив своєму власнику вірою та правдою, важливо з якого матеріалу він виготовлений. Виробники даного бренду для цього вибрали один з кращих варіантів.

Також досвідчені мандрівники звернуть увагу на достатній та оптимальний розмір тента – 3х3 метри, а ще є варіант 3х4, вагою 1050 грам та 1350 грам відповідно. Для походу це дуже зручні формати розмірів, адже для невеликих компній більших не потрібно. Такий розмір ідеальний як для тривалих туристичних подорожей, так і для звичайних виїздок за місто. Завдяки цим тентам відпочиваючі будут захищені як від палючого сонця, так і від дощу, який несподівано застав на природі.

А тепер давайте розглянемо основні особливості тента Synevyr, на що варто звернути увагу та які в нього основні переваги.

Перш за все, важливим плюсом виробу є наявність альпініського шнура, адже він стійкий до різного роду механічних навантажень, а ще доволі міцний. Щоб тент довже служив своєму власнику, виробник використовує виключно металеву фурнітуру. А ще досвідчені туристи знають на скільки важливо надійно закріпити тент, адже від цього залежить строк використання, а також надійність захисту від сонячного проміння та від дощу. А при сильних поривах віту надійне кріплення грає ключову роль.

Саме тому у даного тента передбачено 16 штук кріплень, всі вони розташовані по периметру тента. Також надійне кріплення можливе завдяки наявності 8 одиниць шнурів з фурнітурами, загальна довжина яких складає по 3 метри кожен. Завдяки цьому можна без особливих проблем закріпити тент на різних поверхнях та в різних місцях. А щоб місця встановлення люверсів витримували навантаження, виробник їх додатково укріпив використанням рюкзачної тканини.

Ну і звісно, не останню роль в якості тенту відіграє матеріал, з якого він виготовлений – мова йде про поліестер Mini Ripstop. Тканина має водовідштовхування PU 4 000