Куртка Spirit від виробника Сommandor характеризується як спортивна штормова куртка для активного відпочинку, туризму і екстремальних сходжень. Легка, не пропускає дощ та захищає від вітру.

До мене на тест «штурмовка» потрапила на початку жовтня, і використовувалася для походу на Полонину Боржава. Куртку Neve  Spirit варто розглядати в якості легкої та компактної штурмової куртки, яка добре захистить від вітру і не промокне від опадів.

Куртка виготовлена з мембрани FineTex 10000 mm H2O / 8000 gr/m2/24hrs, гладкого і приємного на дотик матеріалу, що чудово відштовхує воду. У той же час, матеріал відмінно тримає вітер, має високу паропроникність та вкрай швидко сохне.

Загальна якість виготовлення куртки Spirit на досить високому рівні. Всі шви проклеєні. Фурнітура в даної моделі використовується YKK, якісні невеликі липучки. Якість використовуваних матеріалів та їх обробка також на високому рівні.

Як для виробів подібного типу, куртка має досить широкий функціональний спектр. Дизайн передбачає капюшон (із козирком), що регулюється світловідблискуючі логотипи, вентиляційні отвори під рукавами, регулювання нижнього краю куртки еластичним шнуром, манжети, що регулюються, та дві бічні великі кишені. У куртці також присутні дві внутрішні бічні великі кишені. В комплекті з курткою іде пакувальний мішечок.

Куртка Neve Spirit сподобалася своїм досить простим і універсальним дизайном, що не перетворює користувача в ходячий рекламний борд, цілком гарною якістю виготовлення, а також компактними розмірами і дійсно легкою загальною вагою. Оформити замовлення на таку штурмову куртку можливо безпосередньо на сайті виробника.

Зовнішній вигляд❤️❤️❤️❤️❤️
Якість❤️❤️❤️❤️❤️
Функціональність❤️❤️❤️❤️?
Зручність❤️❤️❤️❤️❤️