Вже давно пройшли ті часи, коли людина й гадки не мала на скільки важливо дотримуватись гігієни, адже це запорука не тільки привабливого вигляду, але й можливість уникнути цілого ряду захворювань. Зрозуміло, проживаючи в сучасних квартирах чи домах можна без жодних проблем помити руки, прийняти душ чи ванну. Гаряча вода цілий рік це вже не розкіш, а необхідність.

Але що робити людині, яка опинилась в умовах природи, коли не те що гаряча вода, але й холодна відсутня. А найближчий водогін буде знаходитись за декілька десятків кілометрів. От саме тут прийде на допомогу продукція Еstem.

Першою моделлю пінної губки є виріб під назвою MILITARY. Основне його призначення – використовувати в максимально природних умовах. Наприклад, в польових умовах, коли нема можливості дотримуватись елементарних засобів гігієни. Вже з назви виробу зрозуміло, що його розробляли для військових, адже саме вони, як ніхто інший, відчувають на собі всі незгоди військового життя. Особливо якщо воно проходить поза межами казарм.

Завдяки даній губці солдати мають можливість уникнути появи у них траншейного синдрому, або можуть його уникнути. Також дана губка буде корисною в тих випадках, коли необхідно здійснювати тривалі переходи і організувати достойну гігієну не є можливим. А ще звісно даний виріб стане в нагоді для тих, хто хоче мати комфорт, але не має часу на його організацію.

Другою моделлю пінної губки є NEW MILITARY, її особливість полягає в тому, що вона йде в комплекті з водою. Це більш удосконалений варіант, ефективність засобу та його простота буде надійно оцінена користувачами. Перш за все, вона активно підходить для використання в різноманітних складних умовах. Основне її призначення – можливість організовувати для людини загальну гігієну тіла, особливо коли звичайними засобами цього досягти не вдається.

Дану губку можна використовувати в різноманітних варіантах, як на вологій, так і на сухій шкірі. При створенні даного продукту виробник врахував різномантні можливі реакції зі сторони людського організму. Як результат, при використанні NEW MILITARY неможливо виникнення алергічних реакцій, а також подразнень. За весь час використання губки таких скарг від клієнтів не поступало.

Після використання губки немає ніякого відчуття липкості шкіри, а також слідів самої піни. Шкіра повністю суха, чиста на на ній відсутні будь-які сліди використання миючого засобу. В даному пакеті зберігається як сама губка, є ще серветка та необхідна для проведення гігієнічної процедури вода в кількості 50 мілілітрів. Весь цей комплект дозволяє провести процедуру польового душу.

Наступним продуктом є UNIVERSAL, яка направлена на досягнення інших цілей, на відміну від попередніх губок. Якщо моделі NEW MILITARY та MILITARY були направлені на видалення з поверхні шкіри бруду та забезпечення дотримання гігієнічних вимог, то даний виріб допомагає боротись з наслідками впливу на шкіру людини агресивних середовищ. Перш за все, після попадання на шкіру солоної води може виникнути дискомфортне відчуття. В подальшому це може потягнути за собою серйозні проблеми зі здоров’ям та самопочуттям.

Ось для усунення даних проблем було розроблено даний продукт. Він також підходить для використання після інтенсивних фізичних навантажень, втому числі і спортивних тренувань. Не варто турбуватись через відсутність гарячої води, адже саме ця модель ідеально підходить щоб замінити її.

Також варто відмітити модель HOME&TRAVEL, цей продукт є ідеальним для тих, хто веде активний спосіб життя. Наприклад, дану губку можуть застосовувати туристи, коли здійснюють тривалі поїздки, а також походи. В природних умовах, де відсутня гаряча вода, або будь-яка інша вода в нормальній кількості, щоб здійснювати гігієнічні процедури.

Маючи такий засіб з собою під час походу, можна не перейматись за власну гігієну, чи гігієну своїх рідних. По суті це компактний душ, який має універсальні варіанти використання.

Ще один варіант пінної губки є модель MEDICAL, завдяки якій можна суттєво зекономити зусилля та час. Причому це все можливо при необхідності доглядати за лежачою хворою людиною. Також якщо в лікарні не створені належні умови для дотримання гігієни пацієнтом, тоді можна використовувати даний виріб. Особливістю даної упаковки є те, що вона можлива для частого використання.

І останнім виробом є пінна губка моделі MINI. Вона ідеально підходить для мисливців, водіїв, а тих, хто часто буває в дикій природі. Краще за все її використовувати коли проводиться чистка зброї, ремонт автомобіля. Або коли варто йти за грибами, обов’язково необхідно захопити з собою таку губку, адже вона не тільки добре відчищає бруд, але й забирає запах.

Не має значення в яких життєвих умовах ви опинитесь, необхідно використовувати дані засоби, щоб поліпшити комфорт вашого життя.