Якщо ви являєтеся любителем походів та загалом туризму, або ж лише хочете це попрактикувати найближчим часом, то вам прийдеться вибирати собі спальний мішок. Дуже важливо добре виспатися і перепочити під час походу. Про це вам скаже кожен подорожуючий і турист, адже вони на власному досвіді відчули тяготу цієї вкрай нелегкої справи. А добре організовані умови для відпочинку здатні повністю відновити втрачені сили і продовжувати рух далі. Одним словом, спальний мішок – це той важливий засіб без котрого не відбудеться жодний хороший відпочинок на відкритому повітрі.

Спальник від українського виробника Ranger відмінно виконує таку функцію.  Він вироблений у формі кокона і прекрасно підходить для періоду весна-осінь. А завдяки капюшону на затяжці ще й досить стильно виглядає.

Виконуються спальні мішки такого типу у темному кольорі для того, щоб уникнути забруднення. Ночувати у них комфортно при температурі повітря +10 градусів, мінімальною і водночас екстремальною температурою являється -3 градуси.

Germes Blue виконується із високоякісної тканини та утеплювача, який має щільність 300 г\м. Під час виготовлення зовнішнішнього шару спального мішка застосовується поліестер 190 Т. Завдяки його водостійким властивостям, ви будете захищені від потрапляння води в середину і при цьому вам буде значно тепліше.  Такий матеріал легко стискається, зберігає тепло навіть під час дощу, а після його легко можна висушити. Варто зазначити, що даний спальний мішок від ТМ Ranger дуже привабливо виглядає завдяки S-подібному шву. Крім того, із нього легко можна зробити просту ковдру і накриватися нею, щоб зігрітися або розстелити на землі. Завдяки двостороннім бігункам на продовженій тасьмі, які виконані таким способом, щоб уникнути зажовуванню матеріалу, ви з легкістю розстібнете спальник.

Знизу мішка розташовані дві петлі, які слугують для  зручного підвішування під час просушування. У комплект також входить компресійний чохол, який має затягуючу мотузку. Просто складіть мішок компактно у чохол, затягніть його – і у вас вийде зручний рюкзак. До того ж знизу є додаткова ручка.

Насамкінець зазначимо, що зручний килимок і хороший намет це далеко не все, що вам знадобиться для комфортного відпочинку, адже у поході вам вкрай важливо добре виспатися, а зробити це після важкого дня можна тільки в спальному мішку. У ньому ви відчуєте справжній комфорт і відпочинок в будь-яких погодних умовах.