Коли ви приїжджаєте на відпочинок на природу, вам напевно хотілося б комфортно і з задоволенням провести час, щоб нічого не доставляло незручностей. Однак чи то в лісі, чи то на ставку, чи ще десь на відкритому повітрі завжди є присутність комах і комарів, які до того ж стараються вкусити. Вони неабияк дратують, через що залишаються досадливі відчуття. Браслет-репелент від українського виробника Ranger гарантує оберіг від цих маленьких шкідників. Щоб він по-справжньому захищав вас,  потрібно одягнути його на руку або ж просто тримати поряд біля себе.

Якість такого браслета забезпечує прогумований ремінь, довжина якого регулюється (максимальна – 27 см), а вага становить 70 г. Для того щоб відрегулювати його, потрібно лише потягнути за кінчик і встановити на необхідний рівень. Крім того, браслет-репелент Ranger має у комплекті чотири змінні капсули, кожна з яких захистить вас від комарів впродовж 15 діб. Якщо ж вам їх не вистачить, є можливість придбати додаткові. А кожна така капсула запакована у герметичну захисну плівку. 

Браслет дуже гарно виглядатиме на руці, оскільки відрізняється стильним дизайном. Зважаючи на переваги браслета Ranger, варто захистити себе від комарів та комах під час комфортного відпочинку за містом.