Звичайно, той хто займається активним відпочинком, туризмом, той обов’язково знає що таке баф. Але є такі люди, які вперше стикаються з цим словом і їм буде корисним даний матеріал. Перш за все, баф це щось схоже на шарф, але має форму труби, виготовляється з тканини. Саме цю трубу з тканини одягають на шию, що дозволяє захистити її від холоду, а також при використанні з одягом баф запобігає втраті тепла.

А ще баф частенько одягають на голову в прохолодну пору року. Тому якщо вам потрібен такий аксесуар, обов’язково зверніть увагу на продукцію компанії Synevyr, мова йде про модель Cool Max.

Яка перевага бафа даного виробника? Давайте на цьому питанні зупинимось більш детально. Справа в тому, що шарф це не дуже зручний елемент одягу, пік його популярності прийшовся на ХIX століття, але вже в XXI столітті його почали витісняти альтернативні варіанти. Баф Synevyr підійде тим, хто веде активний спосіб життя і займається активними видами спорту. Для них класичний шарф не підходить, так як це не зручно.

Для виготовлення моделі використовувавлась спортивна тканина Cool Max Brush, це спеціальний матеріал для активних людей та активного відпочинку. Особливість даної моделі бафа є те, що вона одинаково підходить як для представниць прекрасної половини людства, так і для представників сильної половини людства.

Відносно тканини Cool Max Brush, то це доволі довговічний, комфортний та високоякісний матеріал, який був спеціально створений для виготовлення спортивних речей, а також речей для туризму. Саме дана модель бафа ідеально підійде для спортивного відпочинку, занять мото- та велосипедним туризмом, спортом на свіжому повітрі, в тому числі й в холодну пору року.

Найчастіше дану модель бафу використовують для захисту шиї, збереження тепла організму, але також він добре підійде як головний убір. Варто звернути увагу на параметри виробу, адже його розміри складають 54х23 сантиметри, при цьому сам баф тягнеться, тому це також варто враховувати при придбанні.

Основні переваги моделі Cool Max:

  • завдяки високоякісному матеріалу лишня волога відводиться від тіла;
  • дану модель можна використовувати як засіб під шолом;
  • дуже хороший варіант бав використовувати як головний убір;
  • баф можна використовувати не тільки для захисту шиї, але й обличчя, для цього його необхідно просто підняти вище;
  • тканина бафа та його конструкція дозволяє щільно закрити від холоду шию, і виріб щільно прилягає до ділянки від ключиць до підборіддя.