Компанія NEVAGOMI, заснована в місті Львові, випускає легкі гамаки нового покоління. За заявою розробника NEVAGOMI являє собою компактний, легкий і досить міцний гамак, який займає мало місця в упакованому вигляді, швидко кріпиться і зручно регулюється, а також здатний без проблем витримати навантаження до 200 кг.

#NEVAGOMI виготовлений з використанням rip stop поліестера, який має сітчасте плетіння з армованою ниткою. Матеріал також є водовідштовхуючим та водонепроникним дихаючим покриттям. По обидва боки гамака прикріплені стягуючі шнури і широкі подвійні стропи з металевими пряжками, які дозволяють швидко і надійно зафіксувати гамак між двома опорами. До однієї зі сторін закріплений невеликий компресійний чохол. Розміри гамака  2.9х1.45 метра, загальна вага зі стропами і компресійним чохлом 440 грам. Вага гамака справді дуже і дуже легка.

Гамак має кріплення краями, і тому гамак є багатофункціональним і може виконувати не лише свою основну функцію, так як може розкладатися в повноцінний тент від дощу та сонця. Тент має розміри: 3х1.5 метра. Він не пропускає вітер, та буде надійним помічником в погану погоду. Розміри в упакованому стані: 10х10х18 см.