Одяг з флісу з’явився в нашому житті не так давно. Він асоціюється з теплом і спортом. На додаток до вовняних матеріалів з’явилася синтетична тканина, яка дозволила зберігати тепло. Американська компанія отримала Нобелівську премію в галузі хімії за створення такого універсального матеріалу. Ця тканина отримала назву – фліс.

Не всі знають, що перший одяг з цього матеріалу було виготовлено спеціально для полярників. При цьому на неї були схвальні відгуки. Якщо говорити про флісову кофту Synevyr, то вона підійде не тільки полярникам, але звичайним людям. Не має значення – вони полюбляють туристичні подорожі, чи просто хочуть тепло одягатися в повсякденному житті.

Особливо у даного виробу вражають термозберігаючі характеристики. Тому його можуть використовували не тільки спортсмени, він сподобається звичайним людям.

Чоловіча флісова кофта Synevyr має всі шанси стати звичною і улюбленою річчю багатьох представників сильної половини людства. Приємна до тіла тканина прекрасно захищає від холоду і все завдяки флісу щільності 260. Завдяки цьому цей одяг підходить під будь-який сезон. Саме цей одяг можна використовувати як у повсякденному житті, так і при відпочинку на природі.

Чому саме флісову чоловіку кофту Synevyr необхідно придбати, і в чому її основні переваги?

Справа в тому, що вироби з флісу є приємними на дотик, м’якими, легкими, а найголовніше – дуже теплими. Багато хто вважав матеріал шкідливою синтетикою. Переконавшись, що дана універсальна тканина гіпоалергенна, дуже еластична, дихаюча, люди речі з флісу оцінили по достоїнству. Кофта з флісу стала найпоширенішим видом одягу.

Відносно даної моделі, то вона має ряд переваг, серед яких варто відмітити наступні:

  • для зручності та утримання тепла використовується подовжене підборіддя;
  • на кофті всі блискавки представлені від відомого виробника YKK;
  • тканина є доволі стійкою до різноманітних зовнішніх навантажень;
  • безпосередньо сам матеріал є м’яким та теплим;
  • щоб було зручно носити невеликі речі існує дві зовнішні кишені;
  • завдяки наявності верхнього матеріалу підборіддя захищене від натирання блискавкою;
  • низ кофти та рукави мають еластичні манжети.

Таку кофту можуть використовувати лижники, рибалки, туристи, а також звичайні люди, які у повсякденному житті звикли до комфорту. А ще не варто забувати про те, що флісова кофта від даного виробника дуже швидко сохне.