За останні роки індустрія подорожей та туризму стала стрімко розвиватись. Не стала виключенням тут і Україна, мешканці якої стали активніше подорожувати не тільки за кордон, але й в межах своєї країни. Погодьтесь, якщо людина часто подорожує світом чи своєю країною, вона хоче мати пам’ятку про свої подорожі. Як результат, багато туристів купують під час подорожі різноманітні сувеніри – починаючи від магнітів і завершуючи якимось цікавими речами.

Але від недавна у любителів мандрувати з’явилась можливість зберігати пам’ять про подорожі більш цікавим способом. Мова йде про карту AMAZING UKRAINE. Цей продукт виготовляє PinyoTravel, який вперше в історії нашої країни став виготовляти мапи з такого незвичного матеріалу як фетр. Причому особливість даної мапи полягає в тому, що вона дає можливість своєму власнику відзначати на карті ті місця, які були відвідані.

Виробник та його унікальний продукт

Перше, на що варто звернути увагу – PINYO | TRAVEL™ є не просто тревел-картою, а продуктом унікальним, який на вітчизняному ринку є новим у своєму форматі. Для виготовлення даної продукції використовується досить якісний та щільний фетр. Такий незвичний матеріал дає можливість робити на цій мапі спеціальні позначки, наприклад, вказувати ті місця, де ви побували. Для цього існують спеціальні гео-піни.

Ці позначки доволі легко ставити на карті, але результатом їх використання є те, що власник мапи має можливість візуально бачити результати своїх подорожей. Також можна позначати ті місця, куди тільки є плани поїхати, а також можна робити позначки маршрутів. І все це позначається різними за кольором гео-пінами. Тому тепер набагато цікавіше відправлятись за новими пригодами і візуально можна побачити результати своїх мандрівок.

Особливості мапи та як її використовувати

Насправді така фетрова мапа може бути досить універсальним засобом. Наприклад, її можна використовувати як прикрасу, розмістивши її в готелі, офісі, вдома. Також не варто забувати про те, що це дуже оригінальний подарунок для рідних, друзів, колег по роботі.

Щоб зробити виріб ще більш унікальним, для цього передбачено нанесення на поверхню мапи оригінального підпису/напису.

Виробник також пропонує своїм клієнєнтам мапу світу в трьох варіантах кольорів, але якщо ми говоримо про мапу України, то вона має в собі більше двох сотень туристичних локацій. Для зручності розміщення на стіні такого виробу, в комплекті передбачена клейка стрічка, а також набір пінів (30 звичайних, 5 для планування і 1 для позначки місця проживання).

Де замовити?