Найчастіше чоловіки притримуються філософії мінімалізму, але це не означає, що вони роблять вибір абияк – похапцем. Особливо – коли йдеться про прикраси для себе! У цій справі вони – максимально ретельні. Адже для них це не просто шматочок дорогоцінного металу. Це – відображення їхнього характеру і життєвих принципів. Це – річ, яка одразу говорить чимало про її власника!

Як показують досвід та практика, вдало підібраний аксесуар робить образ більш сталим та довершеним. Особливо – якщо йдеться про унікальні прикраси, виготовлені не тільки професійно, а й з душею. 

Мініатюра муфтований карабін та «стакан»

Комплект муфтований карабін та «стакан» від Handcrafted minigear – це не просто прикраса, це – мініатюри, які повністю робочі, а шнурок в стакані фіксується як справжнісінька мотузка! Одного погляду на цю реалістичну красу достатньо, щоб подумки перенестись на непідступні скелі та поринути у захопливі спогади своїх мандрів у горах.

Це – чудовий подарунок! Чи для хлопців, чи для дівчат – немає різниці. Пасуватимуть ідеально і тим, і іншим. Особливо, якщо така ексклюзивна і вишукана річ подарована від щирого серця.

Компактні розміри прикраси дозволяють не розлучатися з нею навіть під час підкорення гірських висот. Не дивлячись на зовнішню тендітність, цей виріб витривалий та надійний.

Handcrafted minigear – український виробник прикрас зі срібла. Це – маленька сімейна компанія, власники якої закохані в гори і свою справу.

А прикраси, які вона пропонує, через роки та десятки кілометрів гірських висот будуть дарувати їхнім власникам приємні спогади про минулі сходження на вершини та надихати на майбутні.

Мініатюра Ice tool

Кажуть, що підкорення гірських вершин, допомагає позбутися комплексів. Тоді однозначно можна сказати, що воно дарує не просто перемогу над власними страхами, а й перемогу над самим собою.

Тож підкорення вершин – це не просто чергове ваше досягнення, а дорога до кращої версії СЕБЕ. А мініатюра Ice tool стане винагородою за цю перемогу. Або ж стимулом, який не дозволить зійти з наміченого шляху.

Власник прикраси завжди відчуватиме себе переможцем. А мініатюрний кулон, який можна носити на шиї або на руці, буде гармонійно підкреслювати його неординарну особистість.

Ice tool – це реалістичне відображення професійного льодорубу. І ті , «хто в темі», точно зможуть достойно оцінити дану прикрасу… Обравши її в якості подарунка, можна підкорити серце найбільш неприступного підкорювача гір! Або ж трохи по-іншому: Ice Tool може бути гарним подарунком і самому собі – як ознака внутрішньої гармонії.

Для чоловіка або жінки, які надають перевагу активному життю, важливо щоб всі речі були надійними, функціональними та витривалими. І у цьому їм допоможе Handcrafted minigear.