Будь-який виїзд на природу позбавляє туриста важливої ​​частини повсякденного життя – особистої гігіени. І незважаючи на всі зусилля виробників туристичного спорядження, душову кабіну взяти з собою в гори, на жаль, не вийде. Але не дивлячись на це, справді вартісні ідеї все ж є. Однією з таких ідей було, створення простого і в той же час унікального продукту – вологого рушника. Так, що ж це таке і чим вони краще, ніж альтернативні способи догляду за особистою гігієною:

  • Компактність. На відміну від альтернативних варіантів збереження шкіри в чистому і свіжому варіанті, вологі рушники не вимагають багато місця в рюкзаку, і важать сущі дрібниці (всього 160 грам в одній пачці, в якій знаходиться 8 рушників).
  • Круглорічність. Вологим рушником зручно і практично користуватися як в жарких походах під палючим сонцем, так і в холодних зимових умовах.
  • Якість. Наявність в просочуванні вологого рушника аллантоіна, екстракту алое вера, хлоргексидину, пантенола і екстракта вербени перетворюють його в ефективний засіб боротьби не тільки з забрудненнями, але і бактеріями.
  • Практичність. На відміну від “водозависимих” засобів догляду за тілом, вологий рушник не вимагає безперебійного джерела води, і може сміливо бути використаний в умовах повної відсутності води.
  • Універсальність. Крім можливості прийняти душ, використовуючи пару вологих рушників, їх можна використовувати і для чищення екіпіровки. А рушники, які не мають запаху допоможуть навіть в чищенні продуктів.
Замовити такі салфетки-рушник можна тут – https://www.facebook.com/powerproextreme/