Українська торгова марка Кемпінг випускає намети для комфортного відпочинку на природі. Палатка SOLID 3 ідеально підійде для кемпінгу та будь-якого іншого відпочинку на природі. Бренд під назвою Кемпінг, пропонує двомісні, тримісні, шестимісні і вісіммісні намети. Всі лінійки переважно розраховані для кемпінгу, де основний упор робиться на комфорт, а не на розмір і вагу спорядження.

Модель SOLID 3 передбачає вільностоячу двошарову конструкцію з великим містким тамбуром. Зовнішній тент виконаний з поліестерової тканини і PU-покриття (3000 мм вд. ст.). Для формування намету використовується протимоскітна сітка та щільне дно з армованим поліетиленом. Внутрішній матеріал має дихаючий поліестер. Каркас: фіберглас 2х8,5 мм, 1х7,9 мм.

Загальний дизайн тримісного намету передбачає чотири широких входи. Великий вестибюль (для розташування спорядження і готування), різні ніші для організації спорядження для кемпінгу, пікніка та рибалки. Продумана вентиляція – дихаючий матеріал внутрішнього намету та два вентиляційних вікна. У разі сильної задухи в наметі можна відчинити два входи (внутрішнього намету), залишивши москітну сітку. У комплект поставки окрім тенту, намету, набору дуг і кілочків, входить зручна сумка для пакування намету.

Версія намету SOLID 3 має наступні внутрішні розміри: 205+140х190х130 см, розміри в згорнутому вигляді: 54х15,5х15,5 см. Вага палатки в межах 4,4 кг. Намет Solid 3 ― досить універсальний і він підійде не тільки для риболовлі та пікніка, але може стати у пригоді під час походів, кемпінгу, зеленого туризму.