У багатьох компаніях є люди, які так чи інакше пов’язані з програмуванням, адже ця професія досить стабільна і приносить непоганий дохід. І якщо у вашого друга-програміста незабаром день народження, то вам варто добре подумати над тим, що ж подарувати йому на цю радісну подію. Про деякі ідеї такого презенту ми і розповімо вам докладніше в цьому матеріалі.

Термокухоль

Звичайно ж, будь-який програміст проводить більшу частину дня за комп’ютером, зокрема часто саме там він і перекушує. Так що непоганою ідеєю буде вручити вашому знайомому термокухоль, щоб він прямо під час роботи міг насолоджуватися теплим напоєм, наприклад кавою або чаєм. Ну а якщо ваш друг ще й із гарним почуттям гумору, то ви можете подарувати йому кухоль із мемами чи кумедними висловлюваннями.

Масажна накидка на крісло

Для багатьох програмістів проблемою стає те, що вони мало рухаються, і наприкінці дня у них досить відчутно може боліти шия та спина. Ну а така накидка здатна знизити навантаження на опорно-руховий апарат, завдяки чому ваш друг точно почуватиметься значно краще! Ну а якщо така покупка вам не по кишені, то ви можете вибрати спеціальну подушку, яка обійдеться вам дешевше, але теж допоможе вашому приятелю.

Подарунковий сертифікат

Відмінним рішенням буде не намагатися вгадати з подарунком для вашого знайомого, а придбати для нього сертифікат на https://onecard.gift/podarki-programmistu. Адже за допомогою такої картки він зможе сам зробити бажану покупку, причому багато магазинів дозволяють зробити це прямо не відриваючись від комп’ютера, в режимі онлайн. Так що можете не сумніватися, ваш друг точно оцінить подібний знак уваги, адже в результаті отримає те, що йому необхідно.

Зволожувач повітря

Досить таки практичний презент, який чудово підходить людині, що працює в приміщеннях, чи то в офісі, чи вдома. Такий зволожувач підтримуватиме комфортний рівень вологості в приміщенні, що точно позитивно позначиться на здоров’ї вашого друга. Ну а оскільки багато програмістів рідко виходять із дому і не часто дихають свіжим повітрям, то такий гаджет їм просто необхідний!

Жорсткий диск

Ще один презент, який точно знадобиться будь-якій людині, яка працює за комп’ютером. Цей девайс буває різної місткості, але при цьому його зручно носити з собою. Крім того, на такому диску можна зберігати як особисту, так і робочу інформацію і не переживати, що може “полетіти” операційна система на комп’ютері і всі важливі файли доведеться відновлювати.

Навушники

Цей гаджет теж стане в нагоді вашому приятелю, адже з його допомогою можна не тільки виконувати деяку роботу або спілкуватися зі своїми замовниками, а й проводити вільний від роботи час. Ваш друг зможе грати в улюблені онлайн ігри або слухати музику, тому такий знак уваги йому просто не може не сподобатися.

Вибирайте будь-який із запропонованих варіантів та радуйте свого друга-програміста корисним подарунком у його день народження!