Так звана університетська куртка в сучасному виконанні з’явилася в США як зручний та теплий одяг для студентської молоді. Перші її моделі виготовлялися з вовни, та доповнювалися шкіряними рукавами.  Спочатку куртки носили представники елітних університетів, та згодом ця мода поширилася на середні школи та коледжі. Толстовка Cotton College, рекомендована каталогом 7mntns, виконана в модельному напрямку Коледж, повністю відповідає усім основним характеристикам стилю.

В чому її зручність?

Закритий силует моделі, який не передбачає нічого лишнього у дизайні, та традиційна якість використовуваного матеріалу – основні показники цього формату одягу. При пошитті куртки використана надзвичайно міцна тканина, яка гармонійно поєднує в собі 82 відсотки чистого коттону та 18 відсотків поліестеру. Використання цих волокон у полотні тканини забезпечує можливість для тіла вільно дихати та дає певні показники еластичності і термозберігання. Завдяки такому вибору матеріалу, куртка дуже гарно носиться щодень, зовсім не вигорає на сонці, та не деформується під час прання.

Фурнітура в цій моделі використана у вигляді міцних кнопок, розташованих вздовж планки. Вони чудово вписуються по стилістиці до чорно-помаранчевого ансамблю відтінків, та ідеально виконують роль міцної застібки.

Модельні особливості

Стиль куртки – традиційний для формату ломберів. Йому притаманне легке прилягання по фігурі, яке забезпечує можливість для людини вільно рухатися. Рукава-реглан доповнюються високими еластичними манжетами, які м’яко облягають кисті рук, не допускаючи проникнення холодного повітря всередину. Неширокий еластичний манжет з такого же матеріалу знаходиться внизу куртки, забезпечуючи оптимальну посадку по фігурі. Модель має дві зручні бічні прорізні кишені, розміщені на фронтальній частині виробу. Невеличкий комір щільно прилягає до шиї, гарантуючи тепло та комфорт.  

Дана модель куртки унікальна тим, що добре підходить як для спорту, так і для повсякденності. Тому така модель ідеально пасує до джинсів, брюк та в деяких випадках навіть до шортів. Вона доречна в міжсезоння та в більш холодні дні. Маючи таку річ у своєму гардеробі, ви отримуєте чудовий варіант практично для будь-якої життєвої ситуації. Куртку можна носити на роботу, брати її з собою в туристичні подорожі та відрядження, прогулюватися в ній надвечір’ям вулицями свого міста.