Голубе золото Закарпаття – скілько коштує вхід та як працює Лавандова гора у Перечині? Фантастично гарні місця варті вашої уваги та візиту, ніжно-фіолетові кущі лаванди, неймовірні панорами та пейзажі входять у перелік рекомендовані ТОП місця для відпочинку.

Окрім чудових фотографій та спогадів, ви зможете придбати додаткові супутні товари, які тут виготовляють та вам запропонують, це звісно косметичні вироби.

Новинки сезону 2021

  • повітряна куля. Можливість політати над полем лаванди
  • гойдалка. Гарні емоції та відпочинок
  • кав’ярня. Чудова нагода поласувати запашною кавою та милуватись краєвидами лаванди.

Кому підійде для візиту поле лаванди?

Тим, хто шукає місце для фотосесії чи релакс-туру. Місце, що дарує естетичне задоволення поміж гірських краєвидів у ароматах лаванди в місті Перечин. Зверніть увагу, що період цвітіння лаванди триває з кінця червня до липня місяця, в залежності від погодніх умов.Як працює лавандова гора у Перечині? Графік роботи господарства:

  • будні з 12.00 -20.00
  • Вихідні 10.00- 21.00

Вартість екскурсії: Зверніть увагу, що вхід на територію лавандової гори платний. Це дозволяє задовольнити усіх візитерів, оскільки бажаючих більше, ніж може вмістити поле. У цьому році, вартість екскурсії на Лавандову гору складає:

  • 100 грн/ особа за годину з особи
  • Діти до 10 років безкоштовно

Як доїхати до Лавандової Гори? Де знаходиться поле лаванди в Закарпатті?

Для огляду лавандового поля прямуйте у місто Перечин (за 22 км від міста Ужгород), в центрі ви побачите вказівники. Зверніть увагу, що рієнтовна відстань від центру Перечина складає 1,5 км. Плануйте на відвідування не менше години часу, щоб все побачити та відфотографувати.

Довідка: Фермерське господарство Лавандова гора, за телефоном  +380509961730