Якщо ви хочете стати ближче до природи, в той же час, будучи захищеними від шкідників, вологи, холоду, тоді гамак «Вдома» СТАНДАРТ це відмінний вибір. Він обертає вас в розслабляючий комфорт, утримуючи вас підвішеним далеко від бруду, що робить його ідеальним для будь-якого випадку, для відпочинку на задньому дворі і для кемпінгу в пустелі чи в лісі. Для замовлення гамака, достатньо зайти в Instagram або Facebook виробника і просто написати.

Доброю ідеєю буде вибрати гамак з легкого дихаючого матеріалу, який буде зберігати прохолоду протягом літніх місяців на противагу більш задушливих наметів, які більше схожі на сауни, ніж на будинок далеко від дому.

Основні характеристики гамака

Матеріал є дуже важливим фактором, який слід враховувати при виборі гамака. Два найпоширеніших матеріалу для гамака – це поліестер та бавовна. І між ними поліестер завжди виходить вперед. Саме з цього матеріалу виготовлена модель СТАНДАРТ. Більше того, виробник навіть додатково зміцнив тканину, додавши в неї спеціальні армуючі волокна.

Використання даного матеріалу для виготовлення гамака має свої переваги, основні з яких наступні:

  • стискається краще, ніж бавовна, спрощуючи упаковку;
  • є гідрофобним, тобто активно відштовхує воду. Це дозволяє йому краще справлятися з поганою погодою і працювати на відкритому повітрі;
  • легше, ніж бавовна;
  • має більш високе відношення міцності до ваги, що робить його дуже міцним;
  • більш універсальний матеріал.

Звісно, є у цього матеріалу мінус – його легше порвати гострими предметами, тому під час відпочинку, експлуатації виробу варто про це пам’ятати.

Щоб підвісити звичайний гамак, вам потрібна система підвіски і пара карабінів. Існує безліч варіантів вибору систем підвіски. Від простої або нейлонової мотузки до строп з синтетичного волокна. У вас також є варіанти кріплення гамака до ременів. Але все це стосується звичайних гамаків, але продукція «Вдома» зроблена таким чином, щоб звести до мінімуму клопіт клієнтів. Не є виключенням гамак СТАНДАРТ, який укомплектований двома мотузками, довжина яких складає 3 метри.

Як правило, чим довше ремені підвіски з великою кількістю точок кріплення, тим вони краще. Тобто, чим більше у вас буде налаштування, тим краще ви зможете працювати з різними типами дерев. Ремені з меншим розтягуванням краще, якщо ви використовуєте свій гамак для сну. Ніхто не любить прокидатися на землі.

Загальна вага виробу складає 475 грамів – по суті це невеликого розміру мішечок, всередині якого знаходиться сам гамак та система кріплення. Без мотузок вага виробу складає 275 грамів. Не дивлячись на свої малогабаритні показники і в першу чергу вагу, гамак здатен витримати навантаження в 450 кілограмів, що може продемонструвати далеко не кожна модель. Одночасно з цим варто зауважити доволі великі габарити моделі – 270 х 148 сантиметрів.

Особливості моделі СТАНДАРТ

Модель СТАНДАРТ спеціально створена для відпочинку та релаксу, вона підійде для використання в різноманітних умовах. Перш за все, вона сподобається дітям, причому умови монтажу можуть бути в різноманітних середовищах. Система кріплення дозволяє встановити гамак в кемпінгу, можна розмістити між двох дерев в парку чи кемпінгу.

Досить добре зарекомендував себе гамак на дачі, одну мотузку можна закріпити за конструкцію будівлі, а іншу за дерево, або спорудити спеціально для гамака певну зону. Тут зовсім немає ніяких обмежень для фантазії, все залежить від конкретної людини.

Ще також хочеться акцентувати увагу на стропах, які йдуть в комплекті даної моделі. Їх діаметр складає 6 міліметрі, тому вони дають можливість легко та комфортно провести монтаж гамака. А про міцніть мотузок годі й говорити – вони здатні витримати вагу до 880 кілограмів.