Важко уявити сучасну людину яка може обійтись без електричного струму. Саме щоб уникнути проблем з електроенергією китайський виробник – компанія EcoFlow створила унікальний продукт. Мова йде про портативну електростанцію, тому ви будете на всі 100% заряджені. Завдяки цій електричній зарядній станції можна одночасно заряджати дев’ять пристроїв. Це все можливе завдяки потужній батареї, ємність якої складає 288 Вт.

У даного пристрою є інноваційна розробка – інвертор X – Boost, завдяки якому можлива віддача струму, потужність якого складає 1800 Вт. Завдяки таким характеристикам цю портативну електростанцію можна використовувати в будь-яких умовах, в тому числі для кемпінгу. Даний продукт дає можливість освітлювати приміщення, території, а також заряджати різноманітні гаджети (ноутбуки, смартфони). Якщо EcoFlow RIVER повністю заряджений, тоді він має можливість зарядити ноутбук п’ять разів, а телефон можна зарядити 20 разів.

Збільшення потужності та швидка зарядка

Кожен власник EcoFlow River отримає право вибору – зокрема мова йде про три варіанти заряджати різноманітні пристрої. Перший варіант є найшвидшим і тут можна використовувати домашню розетку. Достатньо однієї години підключення до електричної мережі щоб зарядити пристрій до відмітки 80%, а вже через півтори години буде всі 100% заряду. Другим варіантом зарядки є мережа транспортного засобу і тут до позначки 100% заряду можна дійти за 3,5 годин. Третій варіант можливий завдяки “зеленій енергії”, тобто від сонячної батареї – за 3 години панель в 110Вт те повністю зарядить пристрій.

Але кожен покупець чи власник зарядної станції має можливість розширити потужність пристрою. Для цього можна встановити додаткову батарею Extra Battery. Остання дає можливість в два рази збільшити рівень заряду, що в деяких ситуаціях є вже критичним. Також завдяки збільшенню потужності можна досягнути ще більшої енергетично незалежності.

На цьому вражаючі можливості не закінчуються, адже збільшення потужності EcoFlow River можливе завдяки використанню сонячної енергії. Це стає можливим завдяки сонячній панелі EcoFlow, виробник пропонує своїм клієнтам різноманітні її варіанти, починаючи від 110 Вт ємності і закінчуючи 160. Завдяки використанню батареї EcoFlow River можна відразу використовувати зарядний пристрій. Для повноцінної та повної зарядки пристрою потрібно лише кілька годин, а це стає більш можливим коли хороший та сонячний день.

Також варто згадати про ще одну опцію пристрою – він може бути джерелом світла, адже в ньому є ліхтар, який світить в трьох різних режимах. Всі ці перераховані можливості зарядної станції вражають.

Основні переваги зарядної станції

Вже з врахуванням всього раніше описаного можна впевнено говорити про те, що дана станція здатна змінити на краще життя людини, яка подорожує, живе тимчасово в місці, де відсутня мережа електричного живлення. Основними перевагами зарядної станції можна назвати наступне:

  • мобільність пристрою;
  • можливість збільшувати його потужність;
  • можливість одночасно заряджати декілька гаджетів;
  • можливе використання енергії сонячного світла або інших джерел “зеленої енергії”.

До всього цього можна додати й інші особливості та переваги, які надає виробник. Перш за все можна легко отримувати данні яка ємність батареї та на скільки її вистачає. Те саме відбувається під час зарядження пристрою – можна відразу побачити на скільки відсотків зарядилась батарея. Більше того, власник цього пристрою отримує можливість здійснювати керівництво ним дистанційно.

Для цього створений спеціальний додаток, який встановлюється на смартфон і вже з цього пристрою можна проводити різноманітні маніпуляції. Мова йде про дистанційне вмикання чи вимикання портів, все це вирішує безпосередньо сам власник.

Звісно не варто забувати про мобільність даного пристрою, адже він дозволяє легко його переносити, транспортувати. Цьому сприяє невелика вага станції – всього лише 5 кілограмів, плюс до цього варто додати невеликі габарити.