Вже доволі давно гамак символізує релакс та відпочинок. Завдяки цьому простому за конструкцією аксесуару можна практично будь-де розслабитись та заспокоїтись. Саме для таких цілей розроблено та виготовлено гамак «Вдома» ЛАЙТ, який дозволяє пити чай, каву, милуватись навколишнім світом, читати, спати, або просто мріяти про щось позитивне.

На сьогоднішній день існує велика кількість різноманітних моделей та виробників, але саме бренд «Вдома» пропонує своїм покупцям універсальну модель, яку можна використовувати в різноманітних умовах. Не має значення де ви хочете гамак розмістити, він прекрасно себе покаже як в помешканні, так і на природі.

Історія походження гамака та особливості моделі ЛАЙТ

Більшість науковців переконана – гамак придумали американські індіанці – вони натягували плетену конструкцію з пальмових волокон між двома деревами і рятувалися під час сну від повзучих комах і змій. Такий підхід до безпеки цілком зрозумілий, адже індіанці проживали в умовах диких джунглів, які просто кишать різноманітними істотами, які здатні нанести шкоду людині.

На територію Європи гамаки попали разом з моряками, саме вони туди їх привезли. Матросам сподобалася ідея спати в підвішеному стані – так на кораблі під час шторму менше хитало, та й впасти на підлогу з гамака важко.

Сьогодні гамаки встановлюють на ділянках заміських будинків і дач, беруть з собою в похід, щоб з комфортом проводити ночі за містом, або підвішують прямо в квартирі або будинку. Саме для таких цілей було розроблено та створено модель «Лайт».

Матеріал гамака від бренду «Вдома» є нейлон. Більшість може подумати, що це синтетичний матеріал, тому не варто його купувати. Насправді це спеціальний нейлон, який має ряд характеристик, а саме:

  • сам матеріал «дихає», тому на ньому досить комфортно знаходитись;
  • тканина має спеціальні армуючі волокна, тому він набагато міцніший ні звичайний нейлон;
  • завдяки використанню сучасних матеріалів виріб має дуже малу вагу, а ще займає мало місця, що є дуже зручно, особливо під час туристичного походу.

Вже цих критеріїв достатньо для вдалого вибору на користь саме цього гамака.

Технічні характеристики моделі

Перше на що варто звернути увагу, коли мова йде про технічні характеристики гамака «Вдома» ЛАЙТ – продукт створено повністю українським виробником. Для замовлення, достатньо зайти в Instagram або Facebook виробника і просто написати.

Ще один важливий момент – модель гамака повністю укомплектована і готова до використання. Наприклад, в комплекті є також є дві мотузки, кожна з яких має довжину 3 метри. Цієї довжини вистачає для надійного закріплення виробу в різноманітних умовах. Окремо варто акцентувати увагу на тому факту, що виріб дуже компактний та легкий – його вага складає 220 грамів, що дуже вигідно та зручно, особливо якщо потрібно речі нести з собою. Це також зручно якщо користуватись автомобілем, гамак можна покласти куди завгодно.

Не дивлячись на свою легку вагу, тканина та стропи дуже міцні, а в цілому виріб може витримати навантаження в 250 кілограмів. Полотно гамака має розмір 270 х 148 сантиметрів.

Модель ЛАЙТ розроблена спеціально для того, щоб брати її з собою на відпочинок в парку, на дачі, в лісі, особливо якщо в сім’ї є маленькі діти. А стропи також можна використовувати не за призначенням, адже вони здатні витримати навантаження в 880 кг.

Ще варто акцентувати увагу на фіксуванні та кріпленні гамака, адже сучасні матеріали та розмір строп дозволяють це зробити без зайвого клопоту та дуже оперативно. Тому зробивши вибір на користь моделі ЛАЙТ, не розчарується у своєму виборі навіть дуже прискіпливий покупець.