Напевно важко уявити сучасну модерну міську людину, яка не має в своєму арсеналі корисних речей наплічника. Особливо якщо мова йде про продукцію українського виробника «Поруч». Міські рюкзаки даного бренду є справжнім відкриттям для любителів зручності та комфорту, адже з їх продукцією можна брати з собою велику кількість потрібних речей, при цьому руки будуть однозначно вільні.

Якщо говорити про виробника «Поруч» – він є українським брендом, який дбає про свій імідж, тому питанню якості своєї продукції приділяє велику увагу. Як результат, наплічники даної компані можуть скласти конкуренцію навіть дуже потужним та добре відомим в світі виробникам.

Лінійка рюкзаків доволі широка і містить в собі різноманітні за кольором, об’ємом та ступенем функціоналу виробами. Можна говорити про декілька основних моделей. Наприклад рюкзак червоного кольору для міського жителя розрахований на корисний об’єм в 35 літрів, а також можна з легкістю розмістити також ноутбук.

Якщо говорити про наплічник червоного кольору, то це є флагманською моделлю даного виробника.

Для його виготовлення використовується нейлон з водовідштовхуючими характеристиками, який має щільність1100D. Одночасно з цим матеріал має малу вагу, тому сам рюкзак є доволі легким. Особливої зручності даному виробу надає великого розміру кишеня, в яку можна розмістити багато різноманітних речей, адже саме для їх перенесення і було розроблено цей рюкзак..

Також вражає універсальність всіх моделей рюкзаків, адже їх можна використовувати в різноманітних життєвих ситуаціях. Не має значення куди потрібно відправлятись – в невелику подорож чи в мандрівку в гори, скрізь стане в пригоді даний рюкзак і він буде прекрасною та зручною альтернативою валізі. Звісно всі наплічники від “Поруч” є прекрасним варіантом для міських прогулянок та мандрівок автомобілем, потягом, літаком чи на велосипеді.

Комплект мандрівника запросто може розміститись в будь-якому з модельного ряду наплічника. Декілька футболок, кофта, шорти та штани можна з легкістю розмістити в цих рюкзаках. До цього можна за бажанням додати декілька комплектів нижньої білизни декілька книг, зошитів, зарядки до телефону та ноутбук. Погодьтесь, для такого компактного рюкзака це досить хороший показник місткості.

З таким багажем вам буде комфортно в будь-якій ситуації – починаючи від великої подорожі і закінчуючи міською чи заміською прогулянкою на велосипеді.