Ще наші далекі пращури чоловіки носили різноманітні прикраси з кісток, зубів тварин, а також використовували мушлі молюсків. Мисливці, воїни та вожді племен таким чином демонстрували свій статус, теж завдяки прикрасам. Йшли роки і чоловічі намисто стали все частіше та частіше одягати жінки, остаточно перетворивши на свою прикрасу.

Намистина «Matterhorn» від Travel Jewelry

Яскравим прикладом сучасного чоловічого намиста є виріб під назвою «Matterhorn», який пропонує своїм потенційним клієнтам Travel Jewelry.

Нарівні з чоловічими бусами, сережками, ланцюжками та браслетами в моду поступово починають входити намистини. Причому на даний момент це справжній тренд.

Що ж можна сказати про виріб Matterhorn в чому його особливість та унікальність? Перш за все варто звернути увагу на вагу, яка складає 7 грамів, тому це доволі важка прикраса, а значить надійна, яка зможе без особливих проблем витримати будь-яку подорож. Досить цікавим є той факт, що намистину вже брали з собою під час подорожі на висоту більше 6 тисяч метрів. Тако вона відвідала 3 континенти нашої планети, буваючи в різних кліматичних зонах. І при цьому всьому вона не потемнішала.

При таких варіантах подорожей вона абсолютно не постраждала, на неї не повпливала негативно морська вода.

Варто також сказати про досить важливий момент – цей бренд є виключно українським, саме в нашій країні виготовляється ця прикраса. Те саме стосується дизайну – він повністю оригінальний та розроблений у нас. Також виробник звертає велику увагу на безпечність, тому в складі металу відсутні шкідливі домішки, а срібло має 925 пробу.

Кулон «Everest» від Travel Jewelry

Вже доволі давно величним символом волі, життя та хоробрості є Еверест. Тільки невелика кількість людей може наважитись на вчинок з підкорення найвищої гори нашої планети. Щоб піти на такий крок необхідно володіти кількома важливими факторами: загартоване тіло, сильний дух, тверезий розум та велику жадобу до перемоги.

Тому якщо чоловік на сою шию повісив прикрасу у вигляді Евересту, значить його життя просто переповнене цікавими подіями, неочікуваними поворотами та яскравими моментами. Саме для таких людей і був створений кулон «Everest» від бренду Travel Jewelry. Це символ того, що представник сильної половини людства для досягнення своєї мети не побоїться снігу, вітру та труднощів.

Особливість цієї прикраси полягає в тому, що її виробником є виключно вітчизняний бренд. Так, саме в українській майстерні зроблено цю неймовірну красу. Те саме відноситься також до оригінального дизайну. Тому у дизайнерів вийшло щось неймовірно красиве, прикраса виглядає ефектно, привабливо та привертає погляди інших.

Якщо ми говоримо про кулон «Еверест» від бренду Travel Jewelry, то для його виготовлення використовується дуже якісне срібло 925 проби. Відсутність в складі кулону домішок міді дає можливість впевнено стверджувати – з часом ваш виріб не почне тьмяніти, він також не буде темніти від впливу зовнішніх факторів (волога, солона вода, прісна вода і т.д.).

Стосовно дизайну – від дуже добре продуманий, тому виглядає приголомшливо. Також доволі хорошим та вдалим є розмір прикраси – 20 міліметрів, внаслідок чого кулон не виглядає надто брутально. А завдяки використанню срібла прикрасу можна носити як на ланцюжку (срібному), так і на підвісці з іншого матеріалу (нитка, шкіряна мотузка). Неважливо що вибере власник прикраси – вона буде гармонійно виглядати на тілі.