Напевно ніхто не буде сперечатись з тим, що взуття є досить важливим елементом екіпіровки під час проходження пішого походу. Адже саме від взуття та його якості залежить комфортне і безпечне проходження маршруту. Так, можна змиритися з важким спальником, не дуже зручним рюкзаком і мокрим одягом. Але зовсім інша ситуація, коли ви будете знаходитись 8-10 годин в незручних черевиках.

Саме щоб уникнути таких неприємностей було створено взуття Rigel Low Trekking Shoes, причому це італійський виробник CMP. Мова йде про трекінгові кросівки, які розроблялись саме для використання цього взуття в екстримальних умовах пішого туристичного походу. Так, теперішній ринок пропонує покупцям великий вибір такої продукції, але не завжди це хороша якість та комфорт. Тому ніколи не економте на своєму здоров’ї і купуйте якісні та функціональні речі. Саме до таких відноситься модель CMP Rigel Low Trekking Shoes.

Особливість моделі CMP Rigel Low Trekking Shoes полягає в тому, що перш ніж її створювати виробники ретельно підійшли до цього процесу. Як результат, маємо хорошу пару взуття, яка на всі сто відсотків справиться з тим завданням, яке на неї покладається. Наприклад, в цьому взутті встановлено спеціальний протектор CMP FullOn GRIP, який дозволяє стійко стояти як на сухій, так і на мокрій землі. А завдяки використанню спеціальної тканини ноги мандрівника будуть сухими навіть в дощову погоду.

На цьому технічні особливості взуття не закінчуються. Щоб власнику трекінгових кросівок було зручно, розробники встановили на них посилену частину п’яти TPU, тому взуття буде завжди тримати форму, навіть в доволі екстримальних умовах використання. Захисний рант використовується як система стабілізації і він виготовлений з кивлару. Також надійності кросівкам надає проміжкова підошва з EVA.

Хто хоч раз був у туристичному поході, той знає наскільки важливе відчуття сухості в ногах, на скільки це комфортно. Саме для цього розробники цього взуття використали мембрану ClimaProtect®. Остання захищає від вологи зовні і дає можливість виводити вологу з середини взуття. Причому не має значення активність мандрівки, в будь-якому випадку ноги будуть сухі.

Особливість цієї пари взуття полягає навіть в стільці, для виготовлення якої використовувалась Ortholite®, що дозволяє створювати анатомічну підтримку стопі, а також додаткову амортизацію. Для її виготовлення використовувався спеціальний поліуретановий компаунд.